Kvalitnímu , jedenkrát zmrazenému výrobku to neuškodí . Kvalita zůstane stejná jako před zamrazením. Horší to mlůže bý u masných a nejen těch výrobků, které prošly procesem zamrazení , pakbyly rozmrazeny a opětovné zamrazeny !
Asi ne. Osobní zkušenost nemám, ale snacha pravidelně už několi let vozí tatínkovi do Prahy velké množství špekáčků z místních vesnických jatek. "Buřtový král", jak mu potichu říkám já, si pak z mrazničky denně vyndává jeden či dva. Pražské špekáčky odmítá.
Měl jsem kvalitní špekáčky od soukromého řezníka a nestihl jsem je jíst . Proto jsem je dal do dózy a v mrazáku jsem je měl hodně dlouho (cca 8 měsíců) , protože jsem na ně zapomněl . Po rozmrazení to chutnalo , jako kdybych je včera koupil
Kupuji kvalitní špekáčky a většinou jich kupuji víc, dám je zamrazit a před použitím dobře prohřeji. Já používám hlavně do buřtguláše, - na vaření- ale není problém je sníst normálně, např. s hořčicí. Chuť se nemění a složení jsem nikde kontrolovat nenechávala, chutnají všem a nikdy nikomu nic nebylo, jen jich mívám málo.
Dobrý den, pokud jsou dobře, neprodyšně zabalené, aby mrazem nevysychaly, tak jsou po rozmrazení ve stejné kvalitě a jako čerstvé (myslím zmrazení krátkodobé v řádu dnů, několik měsíců vyzkoušené nemám). Zdravim!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.