Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mé známé našli melanom - rakovinu kůže na hlavě. Na ultrazvuk břicha a ostatních orgánů jde za týden. Do nemocnice nastupuje až za tři týdny. Není to moc dlouho? Melanom na hlavě má asi necelé dva měsíce.
Četla jsem, že melanom rychle metastázuje do dalších orgánů.
Hlava je velká oblast. Nepíšeš ani jestli ve vlasaté části, nebo jinde, jak je známá mladá-věk ,jak je velký apod. Jinak najdeš na netu a bližší vysvětlení od Dr.! Za 3 týdny do nemocnice? Stejně s tím nic neuděláš- jak to zrychlit? Hlavně psychicky ať drží . Na hlavě je to jinak dost blbá dg.
Já si myslím, že ani s námi ani se svou známou byste takovou situaci neměla probírat a dělat jí těžkou hlavu tím, co někdo někde řekl nebo slyšel. Má toho, chuděra sama dost. Měla byste být na to, abyste, až ona bude nešťastná jí říkala, že to bude dobré a pomáhala ji s takovou situací se srovnat a přežít se zdravým rozumem. Bez velkého utěšování a rozebírání situace, která je naprosto tajemná a neznámá. Nějaké spekulace jsou na prd! Prošla jsem tím, vím to, proto to takhle píšu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.