Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hezká slečna

Od: dave2 odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, prosím nesmějte se mi, mé zkušenosti se děvčaty jsou nula, potkal jsem hezkou slečnu asi mladší než já, tak snad to nebude vadit, mě 20 jí tak 15-16, točí zmrzku, chodím tam teď často a bojím se, že to promarním než se vyžvejknu. Má situace by vypadala asi takto, úplně v poho a s úsměvem si skočím pro zmrzku, dobrý den, chtěl bych prosím vanilkovou zmrzlinu, po chvilce, líbí se mi Váš úsměv, nemohl bych Vás pozvat taky na zmrzku? Když ano, vyměníme si čísla a posléze se zdvořile omluvím že pospíchám a odejdu abych měl témata ke konverzaci na neformální rande. Pak se to už bude vyvíjet samo, jen mi jde o pozvání. Pokud ne, budu to respektovat a omluvím se. Nejde mi o to uspět nejsem zoufalec, jsem v poho, ale nechci působit nezdvořile.
Děkuji za rady
doplněno 12.08.23 13:12: Nikdo nic, tak jsem na to sám, tak uvidíme, když nejde o život, nejde o nic

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jen nápad -

"Dobrý den. Máte ráda zmrzlinu?" "Ne?" "A co máte ráda? Můžu Vás na to pozvat?"

(A doufejte, že nemá ráda červený kaviár, lanýže a originál šampus *smich*).

liska5
hodnocení

3x

Ke zmzlině se hodí kafe, nechcete nějaké přinést? Nebo něco jiného k tomu, když jste tu tak uvězněná. Trapasy se řeší s humorem. Neříkala bych hned, že mne zaujala a líbí se mi. Takhle mladou uvedu do rozpaků a může couvnout. Z toho zájmu to snad pochopí. Nejhorší je tlak na pilu, kde je nezájem. Nebo zájem ani nemohl vzniknout. Proto vzbudit zájem tím, že jsem vtipný, pozorný, pohodový, zasmát se, však o nic nejde...Můžete případně vyhrožovat, že příjdete znovu..:-D. Zajimalo by mne, jestli tahle generace zná film Jáchyme hoď ho stroje. U toho se jeden nařehtá, stačí nějaký ten výrok.. .

olinl

liška-ten je u toho stánku stejně pečenej vařenej a až mu poleze zmrzka ušima, začne si rozměňovat*smich*

liska5

Jakýpak zvaní. Do kina nepůjdu hned s cizím chlapem, nota bene ve věku, kdy jemu je o 5 víc. To je u tak mladých velký rozdíl, i když se časem zcela setře. Koukněte, kdy zavírá a dejte si u ní poslení zmrzlinu a kousek s ní ujděte. Nemelte příliš o sobě, ale trochu se zajímejte. Za tu chvíli stihnete podotknout, že to není špatná brigáda a jestli to má až do konce prázdnin. Nebo je to praxe při učňáku? Jo, časem pozvání na něco slaného, to když uvidím, že jsem zaujal.

liska5

U té zmrzky řekne na 90%, že má ráda a jakou. V tomhle věku jestli někam, tak asi na pizzu.

sasa*
hodnocení

0x

Fakt bez smíchu,udělal bych to jako Sobota, jestli nemá drobný za 100,-Kč Jáchyme. Určitě bych jí nezval na zmrzku, když jí prodává. Večer co zbyde a nechce jí vyhodit,může si jí spapat kolik chce. Radši se jí rovnou zeptej na co jí můžeš pozvat ty!

dave2
hodnocení

Popravdě mě vůbec nic nenapadá.
Do kina asi ne, tam jen filmy typu Marvel a zabíjení..., cukrárna teda taky ne, tak pak jedině na procházku do parku na pokec mě napadá
sasa*

No proto se jí zeptej, to my ti nepovíme, musí ona..

V kině jen Marvel a zabíjení? Vymluvy... Schválně jsem se podíval co dávají v místním multiplexu...

Na plátně je 13 filmů. z těch je jedna Marvelovka (animovaný Spiderman) a jedno zabíjení (žralok se Stathamem).

olinl
hodnocení

0x

To ji radši pozvi na večeři do místní lepší restaurace nebo Mc Donaldu, picérky, na gyros apod. Nebo se jí zeptej, jestli nechodí někam se známými na diskotéku, či jinou "kulturní" akci, kde by si ji mohl pozvat na Pepsi či jinou colu.. K tomu "líbí se mi váš úsměv"-to kdyby ti řekla nějaká holka, co by sis o ní myslel?

dave2
hodnocení

Dobrý večer, nevím zda ji půjdu oslovit schodou okolností jsem byl s partou na pouti a potkal jsem jí tam, ona mě asi poznala, jsem u zmrzliny teď pečený vařený, usmála se na mě, ale byla tam s nějakým klukem, tak nevím asi dost naivní si myslet, že to byl její brácha že
Nicméně díky všem
coze
Dejve doprd*le, neřeš co, jak, proč. To že tam byla s nějakým klukem Tě přece vůbec nemusí zajímat. Jdi za ní k té zmrzlině a tam se zachovej, třeba jak Ti radil někdo výše a někam ji pozvi. Jak jsem psal, neřeš coby, kdyby. Do hlavy jí nevidíš a proto jí musíš někam pozvat, abys zjistil jak je na tom ona, co se týče Tebe.Takže si přestaň v hlavě vymýšlet milion teorií, seber ku*va odvahu a běž to zjistit v praxi. Jiná možnost není. Hodně štestí!
sasa*

Jak jsem radil výše.. noirmálně jí oslov a zeptej se jestli má nějaký vztah. Přímo na komoru, není na světě jediná, když ti řekne, že tě nechce... Jak radí ostatní.

p23®
hodnocení

0x

Pěkný. Určitě bych to zkusila.

Držím palce.

hodnocení

0x

Nikde není stanovena norma, že musíš mít ve dvaceti slečnu (přítelkyni, manželku nebo jen souložnici). Jen normálně žij, užívej si mládí. Čím víc se budeš snažit "ulovit " nějakou slečnu, tím to pro tebe bude horší a tím víc nevědomky budeš dávat najevo že jsi trapák a ztroskotanec a tím víc se Ti budoe opačné pohlaví vyhýbat! A ještě , nehoň se za přeludem, že něco ztrácíš tím, že ve dvaceti nemáš slečnu. NIC tím neztrácíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]