Chtěl bych si pořídit nějakou vůni, jenže netuším jakou(nikdy jsem si jí nepoužíval) Voní mi spíš sladké-svěží vůně a kořeněné spíš méně(ale nevadí mi(možná kombinace by byla i lepší)). Jinak napadl mě Dior sauvage EDP, nějaká od Yves, valentino born in roma intense nebo možná Versace Eros. Máte nějaký vlastní tip? Nebo nějaké doporučení, jak si vybrat?
Dobrý den, Vaše nápady jsou fajn, ale zde Vám nedokážeme poradit správně. Parfém Vám musí sedět. Záleží na věku, na stylu.. možná tedy vybrat nějakou univerzálnějšího rázu, která půjde sladit. Sauvage je taková kořeněná, dřevitá, svěží. Je to klasická vůně. Myslím,že s tou nic nepokazíte. Versace Eros je moc fajn volba pro mladého muže, je čerstvá, mladistvá. Pokud jste se pečlivě věnoval výběru Vámi vypsaných parfémů, tak který z nich se Vám zdál nejlepší? Suďte podle svého čuchometru.
Jestli s vůničkou začínáš, nekupuj nic drahého. Kup si nějaký intimsprej v plechu. Pey boy, je na tom králíček. Jsou v několika barvách. Mi voní na vnukovi ten, co se tváří jako béžové maskáče. Je příjemný a ne drahý, není vtíravý, jako hodně levných to umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.