Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco mezi peklem a zemí...?

Od: megan odpovědí: 11 změna:
Mám hodně zvláštní dotaz,týká se mé kamarádky žijící krátce v Německu.Dnes mě volala celá uplakaná a roztřesená strachem.Dotaz PROSÍM neberte jako žert nebo choromyslnost,ta osoba je velmi hodný a důvěryhodný člověk,ale k otázce..V neděli slyšela z koupelny v jejich pronajatém domě strašný křik a cosi jako chroptění(nebo vrčení?)jejího manžela.Vyběhla do patra a její manžel něco nesrozumitelně a trhaně mumlal,pak údajně mluvit nemohl a začal používat znakovou řeč,kterou neovládá,ve finále mu asi na dvacet vteřin celé oči zčernaly a vyslovil jméno Beliah nebo něco podobného...říkal,že po celou dobu,kterou si pamatuje,cítil naprosto neomezenou moc...já opravdu nevím co si o tom myslet..nemáte někdo nějakou"zkušenost"nebo zážitek s něčím podobným?Podotýkám,že jsem padesátiletý racionálně uvažující člověk,ale při dnešním videohovoru s kamarádku opravdu nevím co si myslet...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x
Dobrý den, Vaše kamarádka je psychicky nemocná, ale ještě o tom neví. Měl by ji vyšetřit odborník. Zdravím!
doplněno 09.08.23 22:26: megan - ano, psychické onemocnění nebo léky či alkohol. Bylo by zajímavé znát postoj toho manžela a jak se cítí on.
doplněno 09.08.23 22:35: megan - možná delirium tremens=?
megan
hodnocení

Také mě to napadlo,jestli to nebudou léky na RS,nějaké vedlejší účinky...
pb®
Které konkrétně léky na RS, název? Bere je kamarádka, nebo manžel? Pokud manžel a nemohl mluvit, špatně artikuloval, nebo mluvil s cizím přízvukem, tipuju to na ataku RS. Moje první ataka probíhala přesně tak. Špatně jsem mluvila a měla jakoby ruský přízvuk. V životě jsem se rusky neučila. No a pokud kamarádka kouří na RS trávu, mohla mít halušky.

dylin
hodnocení

2x
Je mi jedno, jestli tu budu zase za dementa, ale jedna věc mi nedává smysl. On vyslovil jméno toho démona. To je divné, protože úkolem exorcisty je přimět posedlého člověka, aby vyslovil jméno entit, které do něj vstoupili a pak posednutí odchází a většinou to bývá hodně na dlouho. To jméno patří démonu sexu a chtíče a tudíž toto posednutí pramení z nějaké nechutnosti spojené se sexem... Může to být znásilnění, sadistické provozování sexu v minulosti atd. Je potřeba, aby se ten člověk za to omluvil Bohu. Pak by se toto nemuselo opakovat. Každopádně, jestli netrollíte, tak to bez křesťanských rituálu nepůjde. Tohle je silná entita, jako sviňa.

hodnocení

0x

Znám případ velmi živých snů. Tak živých, že ráno si dotyčná osoba myslela, že to byla skutečnost.

Jj, a u absolventů covidu jsou ještě živější.

Živé sny jsou svin**vo. Kolikrát mi trvá, než mi dojde, že to není pravda. Občas se během dne přistihnu při nějaké "jakože vzpomínce co se stala nedávno" ... Nestala se nikdy.
@pletiplot vážně?

hodnocení

0x

Nevěřil bych tomu

Kokain je mocný čaroděj, zelenskýj by mohl vyprávět

dylin
Jistě soudruhu. Co ti za takové kecy slíbili? Řád rudého praporu?

vrpe
hodnocení

0x

Po vyloučení medicínských příčin u všech zúčastněných připadají v úvahu i metafyzické. Ty jsou řídké, a proto je většina lidí zavrhuje jako fikci. Na rozdíl od některých filmů, kde se posedlost "chytne jako viróza", je nutné výslovné pozvání těchto entit posedlou osobou. Je třeba ověřit, zda k němu došlo, a pokud ano, využít odborné pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]