Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z sexualniho zazitku

Od: neli odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mam otazku ta kterou mi je trapne ale nevim uz kde se zeptat.. jeste mi neni 15 takze jsem jeste panna ale je mozne abych si prstila aniz bych si poskodila panenskou blanu? byl by problem kdybych si ji protrhla kdyz mi jeste neni 15?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Panenská blána není blána v pravém slova smyslu. Uprostřed je otvor pro odtok menstruační krve a okraje jsou srostlé jakoby z více dílů. Otvor lze něčím /prstama/ postupně roztahovat, zvětšit. Pak ten první styk nebude tak dramatický.

liska5

Problém by nebyl, protože to neprovedl kluk. A mnoho dívek jde poprvé ke gynekologovi třeba až ve dvaceti. A doktor je zvyklý, že otvor v panenské bláně má každá jiný.

hodnocení

2x

Je to vase telo a je vasa vec, ako masturbujte. Samozrejme, cim vacsi predmet alebo viac prstov, tym vacsia sanca na poskodenie blany.

pb®
hodnocení

2x
Vy nemáte strach se sexuálního zážitku, ale z následků. Zákon říká, že osoba mladší 15let nesmí mít pohlavní styk s osobou starší 15let. Je to z důvodu ochrany té mladší osoby před zneužíváním. O masturbqci se nikde v zákoně nepíše, ta je dovolená. I kdybyste nepoužívala prst ale dildo obřích rozměrů, nikomu do toho nic není. Ani rodičům, ani gynekologovi. Ten mezi námi ani sám nepozná, jestli jste pohlavní styk už měla nebo ne. Jelikož nezná stav vaší penenské blány od dětství tak neví, jestli jste se tak narodila nebo došlo k případnému porušení a už vůbec ne čím to bylo. Taky není povinnost naběhnout ke gynekologovi v den svých 15 narozenin. Zbytečně se stresujete, klidně dál poznávejte své tělo.

paveldvorak
hodnocení

0x

buď bez obav, můžeš mít zážitek sama se sebou...bez ohledu na blanu...

hodnocení

0x

Myslím, že je lepší se věnovat například počítání příkladů z matematiky než těmto věcem. Pak ve škole budeš moct ukázat při testech fakáče, zatímco ostatní budou mít smrt na jazyku ;)

A jako bonus budeš dobře připravená na příjimačky na střední školu *frajer*

Ale jinak si můžeš dělat co chceš

hodnocení

0x

Problém by to nebyl, pokud nežiješ v nějaké ujeté rodině, kde by to někdo přímo vizuálně kontroloval. Akorát to může při tom krvácet, tak se toho nelekni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]