Nejste přihlášen/a.
Pamatuju si jakoby to bylo včera, kdy jsem měla úplně stejné dotazy a obavy jako ty. A moc dobře si pamatuju, jak mě útěchy typu "každý má vývoj jinak, neboj, velký prsa stejně nechceš, protože z nich bolí záda" vůbec neutěšily. Bohužel to tak opravdu je, každému prsa vyrostou jindy, někomu až v 19, někdo má ve 12 čtverky. Vím, že cokoliv řeknu, tak to moc nepomůže, protože si pravdu pamatuju, jak jsem v tom samém věku pročítala hodiny a hodiny na internetu a hledala nějakou "útěchu".
Dej tomu čas a věř mi, že prsa nejsou vůbec to nejhlavěnší, co na ženě je atraktivní. Ano, 14 letí puberťáci to možná vidí jinak, ale časem poznáš, že více a více mužů preferuje třeba pekné nohy nebo úsměv před prsama. Teď mi táhne na 30, prsa mám menší velikosti, ale můj manžel mě miluje takovou, jaká jsem. Zkus se tím nestresovat a najdi si jinou část svého těla, kterou budeš milovat a soustřeď se na ni.
Nejsem muž, ale mám zkušenosti... - utírej si prsa denně toaletním papírem!
jaj.. sorry - nejsem žena - jsem asi momentálně ten, co ví, jaký je rozdíl mezí vírou a přesvědčením...
jdu stokrát napsat: Nebudu psát na internet před ranním kafem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.