Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydrží líčení den předem na svatbu?

Od: mina8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v srpnu jedu sestře na svatbu. Jedeme se sestrou která se nelíčí a ani to nemá ráda. Já víceméně nosím jen řasenku občas tužku na oči. Ale na focení se chci nechat trochu nalíčit. Vydrží to líčení den předem? Třeba jen udělané oči Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Dobrý den, určitě ne na svatební fotografie líčit den předem! Pominu to, že není zdravé nechávat nalíčenou pleť přes noc, ale líčení nebude vypadat čerstvě. Když se "chcete nechat trochu nalíčit" , tak to nebudou jen udělané oči. Profesionál nalíčí celou tvář, i s make-upem a vrstvami. Nedoporučuji spát nalíčena a ráno čekat pěkný výsledek. Raději si ty oči udělejte až ráno nebo dopoledne.
doplněno 03.08.23 13:22: Mám v okolí pár žen, které namalované spát chodí. Řasy a linky. Namaluji se v pondělí a odlíčí se ve čtvrtek..v úterý ráno nebo dopoledne to ještě vypadá jakžtakž, když umějí spát. Ale potom už je hodně znát, že líčení není čerstvé. I hodně dobrá řasenka se po noci začne žmolkovat a drolit se. O rozjetých linkách nemluvě.

smode2
hodnocení

4x

To jako myslíte že se večer nalíčíte, pak půjdete spát, veškerý ten materiál si krásně rozetřete a rozflekujete při spánku po polštáři na celou tvář a na vlasy - a ráno budete vypadat tak jako večer? Ne, to určitě nebudete :)

03.08.23 14:47
hodnocení

0x

Ne.

liska5
hodnocení

0x

Možná to vydrží, ale mne by to ani nenapadlo. Jsem z generace, kdy jsme si linky malovaly denně. Stíny, linky, řasenka, trochu pudru a rtěnka - to je otázka čtvrthodiny, maximálně půl hodiny, když nemáte cvik. Tak si to natrénujte. To se hodí pro život.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]