Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání vánočního cukroví

Od: jitka* odpovědí: 9 změna:

:)ahoj všem co pečou vánoční cukroví,ať se Vám daří,nepálí se a všem chutná.Mně by zajímalo,jak ukládáte předem upečené cukroví,aby vydrželo a bylo vláčné,nemyslím snězené.Hlavně myslím jak a kam v bytovkách a panelákách,kde je všude teplo a sucho.V krabicích nějak vystýláte nebo prokládáte?Prostě hledám nápady těch druhých.Díky ahoj Jitka*hej*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

My ho ukládáme do papírových nebo plechových krabiček a vystýláme je papírovými ubrousky...*palec*...a potom šup s tím někam,kde je tma a chlad...;)

Ještě jsem vám něco našel zde :

tvujdum.cz/...

limetka*
hodnocení

2x

Máte-li balkon, je zpola vystaráno - jen je třeba zajistit, aby do nádob s cukrovím nepršelo a nemohly tam myšky. Jinak "suché" cukroví dávám do krabic vystlaných ubrouskem a do chladné spíže, nepečené a krémové samozřejmě dělám až těsně před Vánoci a dávám do chladničky nebo viz první věta - ven.

ivuska2009*
hodnocení

2x

Cukroví aby změklo, ukládám do plechových krabic (od sušenek) a s rozpůleným jablkem...zaručeně změkne!

lidka*
hodnocení

2x

Já mám z naší samky plastové krabice od salátů se zaklapávacím víkem. Dám dolů ubrousek, cukroví a nahoru ubrousek - možná jsou ubrousky i zbytečné a na chodbě mám místo dveří udělanou perfektní špajzku. Takže tam to naštosuji. Nebráním, když mi chodí má zlatíčka na cukroví, klidně udělám druhou várku rohlíčků (ty mizí nejdřív). :-P Před Vánocemi to více chutná, potom hlavně když je alespoň na talíř - stejně jsou všichni "přepapaní" - výstižnější slovo by bylo "přežraní". :D

5o
hodnocení

0x

Ja uz roky davam cukrovi do papirovych krabic vylozenych alobalem.Bydlime tez v panelakovem malickem byte,krabice davam na skrin v loznici,kde se netopi.Takto nam to vyhovuje.

papene*

:)Do krabice s ubrousky.Ložnice na skříň a taky do sklepa(panelák).

Tam je ,ale možnost návštěva hladového zloděje.:D

martini*
hodnocení

0x

Do kartonových krabic vystlaných svačinovým papírem a na balkoně pod stolkem. Ale bacha na večerní mlsnou :)

alf*
hodnocení

0x

a není to jedno kam se uloží? Stejně ho každý rok objevíme a dobré je i to nevláčné :)

malvinka*
hodnocení

0x

Kamarádka jednou trávila vánoce na chatě a při odjezdu pozapomněla cukroví na chatě. Další rok začínala chatařská sezóna v dubnu a jak přišlo k chuti cukroví nalezené od vánoc.:DKupodivu mu nic nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]