Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenství v pokročilém věku a problémy s tím spojené

Od: eda® odpovědí: 43 změna:

Ahoj všem,
v podstatě nemám ani tak otázku, spíš bych ráda znala názor na mou situaci, která mě v posledních dnech trápí a neustále se kvůli tomu cítím zle. Zkusím to vše shrnout nějak v kostce.
Je mi 32 a stále jsem neměla vztah, neměla jsem sex a jsem v tomhle ohledu naprosto nemožná. Uvědomila jsem si, že co se romantických a sexuálních vztahů týče, mám v sobě jakýsi blok. Je pro mě hodně těžké se s někým seznámit, k někomu mít důvěru. Komunikace s rodinou, přáteli a nebo v práci je v pohodě, ale v téhle oblasti se často cítím hodně nesvá. Popravdě jsem zvažovala i nějakou terapii, ale nemám s tím zkušenost.
Za ty roky jsem se zkoušela seznámit, ale koncept seznamek, kde se chce každý po pár větách scházet mi prostě nevyhovuje a v reálu to nikdy nějak "nepřeskočilo" s nikým ze školy, z práce a tak podobně. Prostě potřebuju, aby mě ten člověk zaujal a taky, aby mi dal nějaký čas a prostor, abych vůbec uvažovala, že by z toho bylo něco víc... jenže toho se mi nikdy moc nedostalo. A když mi někdo není blízký, přiznávám, že jsem docela chladná a nehodím se jen tak někomu kolem krku. Tolik k nějakému tomu celkovému pochopení mé situace.
Co mě ale zajímá, není až tak úplně o vztazích ale o problému spojených s panenstvím. To, že jsem v tak vysokém věku stále panna mě poměrně omezuje. V pubertě jsem měla velmi nepříjemný zážitek na gynekologii a od té doby je pro mě hodně těžké tam chodit. Díky stěhování jsem vystřídala už tři lékaře a mé návštěvy nebyly popravdě úplně časté. Vím, že bych měla chodit jednou za rok, ale prostě jsem z toho byla vždy pschicky dost rozhozená. Mimo to, mi žádný doktor nemohl udělat plnohodnotnou prohlídku, ze zjevných důvodů, takže mi ty návštěvy mnohdy připadaly spíš symobolické.
Bohužel v posledních měsících jsem řešila jeden urologický problém a od té doby se uroložka i obvodní lékař stále nějak odkazují na návštěvy gynekologie a jsem do toho hrozně tlačená. Navíc jsem zjistila, že můj lékař si otevřel praxi jinde, kde už na mě nemá místo, tak mě čeká další hledání. A už jen ta představa, jak přijdu k novému lékařiu a znovu ve svém věku hlásím, že jsem panna, mě naprosto deptá.
Přiznám se, že jsem zvažovala to, že si prostě koupím vibrátor a udělám si hezký večer. Takový, po kterém bych tuhle lékařskou stránku konečně "uzavřela" a možná bych se konečně dokázala pravidelně objednávat na kontroly se vším všudy (ne, že bych po tom nějak extra toužila, ale víte jak to je...). Jenže si tím navždy odepíšu možnost, že "o to" přijdu s mužem, se kterým bych tohle všechno chtěla zažít. Už jsem tenhle dotaz řešila i jinde a spousta lidí mi tvrdí, že toho budu litovat, že bych si měla počkat... jenže já už fakt začínám pochybovat, že bych se vůbec kdy dočkala a takové ty řeči "on přijde, až to budeš nejméně čekat" u mě platily možná před lety. Teď jsem tím vším akorát tak vydeptaná a nedokážu se pohnout dál.
Omlouvám se, že je to tak dlouhé, ale sešlo se mi toho v hlavě nějak víc a tak nějak tam vše souvisí se vším.

doplněno 25.07.23 23:34:

Edit po pár dnech: Díky všem za smysluplné odpovědi a díky i těm, kteří empatií asi plně neoplývají, jde vidět že předsudky jsou stále dost silné, jak tak sleduju. Otázku jsem tady napsala ve slabé chvilce a přiznávám, že zní možná až moc přepáleně a i když si tady (především někteří pánové) myslí, že jsem zoufalka, co má hrozně smutný život, tak snad vy máte všechny dny naprosto perfektní a nikdy vás nic netrápí. Urovnala jsem si co jsem potřebovala, takže to svému účelu posloužilo a toto téma zde může s klidem zapadnout do ztracena.

43 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

10x
Nemá cenu čekat na prince. Případní normální partneři přiměřeného věku nebudou mít problém, když jim situaci vysvětlíš. Když sebou hodíš, vše ještě doženeš. A když ten první nebude ideální, tak ten další už ano. Ale to poznáš později.
pitriz
Proč by nemělo cenu čekat?
Stačí se jen víc aktivně zapojit.
A pak říct, jestli mě chceš, tak si mě vezmi za ženu.
Ne každá žena se musí chovat jako nádoba na ptáka.
Vůbec nechápu co je špatného na tom být panna i ve 32 letech. No a co jako? To se musí chovat někdo tak, aby se zalíbil společnosti?
Ten který se ti bude líbit a zároveň počká až po svatbě, tak ten bude ten pravý.
Jen se musíš Aktivně zapojit do hledání a ne jen ČEKAT.

Vypíchnul bych:

...hlásím, že jsem panna, mě naprosto deptá.

A pak říct, jestli mě chceš, tak si mě vezmi za ženu.

Jinak budu čekat dál *smich*

pitriz
Gumidek, ona nemusí čekat dál, jen začít aktivně hledat

Jo, ale nejdřív si musí přerovnat myšlení, které je momentálně mimo.

verca2
hodnocení

5x

Není důvod se u doktora stydět. Moc se o to nezajímá, takových pacientek má jistě více. Nemyslím si, že bys měla o samotě s pomůckou nějak hezký večer...

eda®
hodnocení

Zajimavé, můj poslední doktor vypadal dost zaraženě, když jsem mu to oznámila. Sám se ptal, jestli jsem nepoužívala aspoň vibrátor, že by pak byla možná klasická prohlídka. I doktor před ním na to měl nějaké poznámky, ale ne až takhle doslovné.

verca2

Pak máš zajímavé lékaře. Každopádně to po tobě nikdo nemůže chtít, naopak ty to můžeš chtít po nich a bezbolestně (narozdíl od pomůcky) chirurgicky o panenství přijít.

eda®
hodnocení

I tuhle možnost jsem zvažovala.

jp

Proč čekáš na chlapa, myslíš že to ocení nebo, že s ním poznáš nějakou slast? Nedělej z toho vědu a na gyndě nemusíš nikomu povídat, že jsi panna.

hodnocení

4x

V tomhle věku není už tělo zdaleka tak dobře připraveno, jako když vám bylo polovic a i ta chemie už zažíná být, řekněme, decentnější, zatímco hlava je stále zkušenější a rozumější. Jistě se může stát, že potkáte partnera, ze kterého se vám podlomí kolena a pro růžový oblak neuvidíte a neucítíte nic okolo, dokud vám ráno nepřinese snídani až do postele, ale pravděpodobně to spíš tak nebude a vztah si vybudujete krůček po krůčku ... a časem i nahlédnete, že to tak bylo lepší a výsledek je mnohem stabilnější než nějaké splašené hormony. Počítejte předem, že i ta První noc nemusí být tak jednoduchá, jako by byla kdysi a možná dáte přednost několika krásným nocem před jednou rychlou ale bolestivou. (A možná s tím naopak vůbec nebudete mít problém, kdo ví).

Pokud váš partner už bude také vyspělejší, tak s tím určitě nebude mít problém. (I pánům se běžně věkem zklidní hormón a hlava zmoudří ... nebo tak něco ...) (Nic proti zajíčkům, ale přijde mi, že ten sex pro vás nebude až natolik prioritní a jiné ohledy budou také důležité.) A jestli se to rozhodnete řešit tím vibrátorem, tak asi také snese snáze, že v tomto věku už panna nebudete, i když bude váš první. Je to jen na vás.

Vzhledem k tomu, že nehledáte potěšení na jednu noc, ale partnera na celý život (nebo aspoň nezanedbatelnou část života), zkuste si ujasnit, co od něj opravdu čekáte a vyžadujete a co mu můžete nabídnout. A pak si to sepište. A pak si to o pár dní později projděte znova s čistou hlavou a případně přepište dle potřeby. Jasně, že to nikomu nebudete ukazovat a jasně, že stejně nakonec nejspíš bude vše jinak, ale určitě to neuškodí a papír snese cokoli.

Rytíř na bílém koni je hezká pohádka, ale většina dlouhodobých vztahů, o kterých jsem slyšel, začínala mnohem nenápadněji. Ti dva se znali už delší dobu a pak se mezi nima rozvinul vztah a pak ten vztah přečkal i všechny nesnáze.

Zkuste se po svém okolí podívat znova, čistýma očima, a místo abyste zkoumala, kdo je ukrytý Princ, tak se dívejte, kdo není předem naprosto vyloučen. Měla byste dostat celkem dost nezadaných kandidátů. Z nich pak prostě postupně vybírejte jednoho po druhém a zkuste dát dotyčnému šanci - on první krok neudělá (kdy ho neudělal doteď), ale nic nebrání tomu, abyste ho udělala vy. A myslím tím první krok, nikoli první skok do postele. Prostě mu říct, že vám připadá celkem sympatický a tak byste se o něm ráda nezávazně dozvěděla trochu víc a jestli by v dohledné době by kupříkladu ochotný vás doprovodit do zoo. (Nebo kamkoli jinam, dle vašich a jeho preferencí.) Asi nebude mít hned čas, protože už má v tomhle věku taky věci nějak uspořádané, ale to nevadí, pokud nebude vyloženě principiálně proti, tak během krátké doby nějakou společnou dobu najdete. A tak si dáte společnou, naprosto nezávaznou a cudnou procházku, kde budete jak vy, tak on vyprávět o tom, co vás zajímá. (Ano, vy něco chcete, budete tedy se tedy muset snažit a povzbuzovat ho k řeči a zajímat se o jeho zájmy. Není důležité, zda vás ty zájmy uchvátí (i když je to veliký bonus) ale zda vám nebudou výrazně proti srsti a zda je budete ochotna dlouhodobě tolerovat. (Žít s kaktusářem? Nikdy! Ty zelené pichláky mi nesmí přez práh! - a je to jasné) (On se zajímá o takovou pitomost a je ochoten jí věnovat tolik času? - No, to zase nezní tak špatně - vy sice samozřejmě máte zájmy mnohem hodnotnější, ale během toho, co se jim budete věnovat, tak on se aspoň zabaví tou svou pitomostí a nebude vás ani otravovat, ani běhat za ženskejma. ))

Pokud první procházka neskončí masakrem, tak mu poděkujete za zajímavé odpoledne (trocha nudy nikoho ještě nezabila a když jste nezvracela, tak to nebylo zase tak zlé) a zkusíte si dohodnout další, řekněme tak přibližně za týden? Nebo dva?

.

Jo, jasně že si dělám z toho legraci, přeháním a zveličuju, ale možná není tak špatné poznat člověka, se kterým se budete cítit pohodlně a bezpečně a který vám bude se zaujetím vyprávět nejen o časování sběrnice ale i různé historky ze světa obchodu, prezentace a prodeje piva s přiloženým dárkem ve formě procesoru, které kdysi pohnuly světem ... a naoplátku si ochotně poslechne vaše novinky ze světa vyšívání, DNA šroubovic (nebo co je zrovna váš koníček) a třeba i pochytí základní momenty, které by mu jinak zůstaly naprostou záhadou. A navíc se ukáže, že vlastně se vám oběma líbí vlámští naivní malíři, polské tance, japonské filmy nebo cokoli jiného, na co běžně řeč nepřijde. A pak má cenu přemýšlet i o tom, jestli ten začínající vztah rozvíjet i více romantickým směrem, nebo fakt ne.

.

No a když se ukáže, že je kaktusíř, tak tu ještě pořád máte takhle dlouhý seznam těch nevyloučených předem a možná, že ten další nebude takový cvok do chlupatých kytek ... a nemusíte se nikomu vrhat kolem krku, stačí prostě chlad nahradit společensky neutrální teplotou a vydržet chvíli poslouchat s naznačeným zájmem vyprávění o čemsi ne zcela srozumitelném.

hodnocení

4x

Nečetla jsem odpovědi, odpovím nezaujatě. Jen můj názor. Já si myslím, že váš problém se dá rozdělit na problémy dva. Fyzický a psychický. Podle mého není problémem u gynekologa požádat o odstranění panenské blány. Lékař to provede velmi hygienicky a odborně. Je to maličký zákrok s kapičkou krve. Bolest minimální. S tímhle byste mít problém vůbec neměla. Neměla ho žádná z žen, které přišly o pananství za asistence muže. To není velký zásah jako třeba u porodu nastřižení. *hej* Váš problém je v psychice. Když si uvědomíte, co všechno jste zažila, jaké překážky jste překonala a co všechno vás v životě, za mnho desetiletí, ještě čeká, tak tohle je prd! Takový prd, že nestojí za zamyšlení, ne tak za prožívání! Věřte mi, vím co říkám.

lazarus
hodnocení

2x
kde se chce každý po pár větách scházet -ano, žádný pořádný chlap si s tebou nebude dopisovat než o tom, kde se sejdete. chci s tebou bude chtít někdo dopisovat tak to bude nějakej …
Vtipné je, že to chci řešit kvůli gynekologovi, vůbec nezmiňuješ, co na tvůj život říká rodina, okolí …
… za chvíli ti začnou utíkat biologické hodiny, tak šup do Lidlu pro okurku salátovou a klidně na to… který Genius ti řekl, že máš čekat ve 32 letech, až přijdeš o hymen s mužem? anebo chceš věnovat energii a čas nějakému seznamování, pak to na něj vybalit, a on veme nohy na ramena?
Asi budeš muset přehodnotit ty svoje priority, jestli se chceš aspoň trochu normalizovat, anebo seš tak pohodlná, a myslí si, že svět se bude přizpůsobovat tobě, toď názor můj
A čím déle budeš čekat, tím více zkostnatělá budeš, ale tím menší šanci na nalezení vhodného partnera budeš mít, nehledě k tomu, že budeš čím dál méně přizpůsobivá a nakonec ti nebude nikdo dost dobrý… nejhorší jsou takové ty labilní vybíravé paničky, které by chtěli toho prince, ale sami neumí nic nabídnout, natož teplo domova a vyrovnanou osobnost…
… anebo si myslíš, že normální pořádný chlap chce že nskou, která potřebuje psychologa? Brrr! můj názor je, že jsi holt doposud měla jiné priority, byla jsi dost pohodlná opouštět komfortní zónu, a tohle je výsledek
eda®
hodnocení

Ano, myslím si, že “normální pořádný chlap” dokáže pochopit, že každý se může dostat do situace, kdy může potřebovat psychologa.

okolik
hodnocení

2x

eda, já si dovolím k dotazu napsat asi toliko. Chápu Vaše rozpoložení, a některé reakce na dotaz jsou zde nepřiměřené ač nejsem žádný puritán. Ze zdejší nazorů si nelamte prosím hlavu.*mir*;)

Každý to má jinak , já třeba mám kamaráda, strašně fain kluka, který také prošel nějakými fázemi vztahů, ale je celkem nestandartní typ. Má spoustu kladných vlastností, tak nějak je lze definovat dle filmu BUĎ CHLAP až ho někde budou dávat, zajděte si. Obsahuje hlubokou pravdu a humor. No nic ,vrátím se ke kamarádovi , žije více než polovinu života na vlastní lodí a cestuje po světě a opravdu není jednoduché v takových podmínkách potkat vytouženou bytost. Každá holka to nedá a jakmile se ozve volání rodu a hnizdění , tak se vztah obyčejně rozpadl. Není z těch co by se nepostaral, ale děti z názorových důvodů nechce. Cizí děcko s ním nějakou dobou i s partnerkou cestovalo na palubě. A vše v poklidu. Bohužel časem se vztahy prověřují a tak opět konec. někdy v klidu někdy za rachotu, jeho život je od mala ve znemení moře, chtěl se plavit a ve druhé třídě už natvdo vyjadřovla svůj sen. Později tomu věnoval svůj čas i prostředky , mimochodem je velice šikovný a samostatný empatický se starostí o druhé, organizačně zdatný. Lecos si včetně elektroniky dokáže opravit, nebo vymyslet a recyklovat. Včetně použití elektrického šicoho stroje. NIc mu na lodi k životu nechybí, vyjma ženy.

Další příklad:

Kamarád odchod z ČR v roce 1989 žije trvale za velkou louží kontak nepřeušen a z hovoru v minulém týdnu, který jsme spolu vedli. Objektivně mluvil o synovi není sice jeho, ale má jej za za vlastního a mají skvělý vztah. Vzpomínal, když byl mladý, tak když měl nějakou slečnu a byl zamilovaný, v té době neexistovaly mobily. Tak jak se snažil se slečnou trávit čas a hrál tehdy v kapele. a své osobní zážitky porovnával se synem, jak se vše v dnešní době změnilo. Syn má slečnu jednou týdně si zavolají a zeptají se jeden druhého chceš se vidět? Bude mu letos 24 let je poměrně vytížen pracovně IT a dost cetuje kvůli firmám, které mají o jeho služby zájem.

Jasně vidíte, že nejste sama. Běžte se třeba proběhnout a vytěsněte sžíravé myšlenky.

Pohybem pro své tělo uděláte velice dobře a zcela jistě nejste sama kdo by rád měl někoho k sobě. Je lidí spousta co žije samo z různých důvodů .I jeden můj spolužák ze střední je též z kategorie singl.

Uzavřu to asi tím, že každý hledá k sobě vhodný prostějšek, který má co nabídnout a je schopen do vztahu vkládat investovat a to nejen financně. Hlavně se dívejte , aby připadný protějšek nebyl emociální dement.

Usmějte se a mějte krásný den. Jak je udedeno ve Čtyřech dohodách roztáhněte štěstí přes celý svůj život.*mnam**mala**houpy*

verca2
hodnocení

1x

Vítej ve světě žen, to fakt hodně z nás. U nás jaksi není vnitřek to podstatné. Kdybys jen věděl, kolik žen používá tyto pomůcky kvůli chlapům... Ale to je fuk. Vaginální orgasmus není tak častý, netřeba se tam vrtat. To je spíš vaše záliba, my máme jiné místo. Taky si NIKDY nic dovnitř nestrkám, není důvod. A že bych byla frigidní, to opravdu ne.

To musí být pro chlapa deprimující, když se nedá strkat dovnitř

petrovic

Ty nejsi frigidni, to fakt ne. Ty jses podle psaneho textu moc strojova. Takova Ex Machina. To je film, podivej sa.

pb®
Snad tohle nebylo na mě, protože já jsem žena a vaginální orgasmus znám od svých 15 let dávno před tím, než jsem měla svůj první penetrační sex s osobou mužského pohlaví. Každopádně kdo si conkam strká a nestrká je jeho věc, i panenství si může tazatelka ponechat až do smrti, pokud jí to tak vyhovuje. Ovšem z otázky vyplývá, že jí to nevyhovuje, naopak už omezuje třeba v možnosti vyšetření. Možná by se měla zeptat u jeptišek, jak řeší gynekologa. Rakoviny děložního čípku se obávat jako panna nemusí, rakoviny vaječníků už ano, ta není způsobená přenosným viren.

odpovedi
hodnocení

1x

Ten romaticko-sexuální blok pramení z toho nepříjemného zážitku na gynekologii, nebo je staršího data? Urologické problémy byly i dříve? Pokud jde o starší záležitost, tak to vidím na nějakou psychometodu hloubkového odhalení a vyřešení příčin negativních zážitků - kineziologie, regrese apod. Chce to ale dobré reference, ideálně osobní doporučení.

začínám pochybovat, že bych se vůbec kdy dočkala: Pokud jde o onen hlubší problém, který zůstane nevyřešen (řešením v tomto případě nebude pouhé chirurgické odstranění hymenu), tak i kdybyste se dočkala, nebude to fungovat a možná se vše ještě zhorší.

koncept seznamek, kde se chce každý po pár větách scházet: Kde je řečeno, že to musí skončit sexem? Strávit s někým dvě hodiny v rozhovoru je mnohem efektivnější k jeho poznání než si dva týdny psát.

k verca2: "Vaginální orgasmus není tak častý, netřeba se tam vrtat."
Můj terénní průzkum i populárně-lékařské články se shodují, že klitoridální (aj.) orgasmus je snadněji dosažitelný, ale mělčí. Nejlepší je jejich spojení, pokud se to umí.

hodnocení

0x

Popis aktuální situace, nikoliv příčin, proč to tak vygradovalo.

Pomohl by psycholog.

Nemáš nějaké zájmy? Máš vůbec kamarády?

eda®
hodnocení

Samozřejmě že mám zájmy a kamarády, co to s tím má společného? Že na "depku" a smůlu na vztahy má nárok jen někdo, kdo nemá kamarády a zájmy?

eda®
hodnocení

I když, pokud jsou tím myšleni doslovně "mužští kamarádi" tak ty nemám, paradoxně ale pracuji v mužském kolektivu a s muži po pracovní stránce vycházím bez problémů.

Kamarádi ti neporadili nic a nebo jsi je nenechala?

Máš "trošku" ofenzivní přístup. Možná to je ten problém. Přitom tě stačilo jen nevině naťuknout.

eda®
hodnocení

Ano, jsem ofenzivní, když jsem několik dní ve stresu. Kdybych měla dobrou radu od někoho blízkého, nemusela bych si vypisovat na internetu.

A ty si myslíš, že ti rada internetu pomůže?

Jen ukáže možnosti, ale začít něco dělat musíš vždy ty a sama. Univerzální recept nehledej. Ten není, protože každý jsme jiný a každý jinak reagujeme na různé situace.

Když na sobě začneš pracovat, tak nemusíš čekat na partnera, který se spokojí s tebou, jaké jsi teď. Co asi bude on a s jakou povahou, že se budete mít rádi? Ten vysněný to asi nebude, že?

Čím víc se srovnáš, tím lepší bude výběr a hlavně větší výběr.

Jako chlap ti řeknu, že bych doma nechtěl ufňukanou labilní osobu, která ještě bude na mě řvát, že ona má život naprd...

Který chlap po tomhle touží? Zatím žádný. Proto jsi sama.

Přiznej si to otevřeně. Čím dříve si vyložíš karty, tím spíš můžeš začít.

Držím palce. ;)

eda®
hodnocení

Jistě že ne, ale může se dozvědět něco, co mi na věc hodí jiný pohled a pomůže mi to utřídit si myšlenky. Od toho snad diskuze jsou.

Toužíš po dítěti a rodině? Nebo spíše samotě?

eda®
hodnocení

Koukám, že to je ještě doplněné o další poznámky, které jsem si přečetla až teď. Takže to, že jsem si postěžovala na internetu ze mě automaticky dělá labilní a nevyrovnanou osobu? Hodnotit někoho jen na základě toho, jestli měl s někým vztah či sex, je poměrně smutné. Mou osobnost tvoří dalších xy věcí, které jsem neměla potřebu sem vypisovat. Ale chápu, vy byste o někoho kdo tohle napsal zájem neměl, s tím asi žít dokážu.

Jinak děti nechci, nevidím důvod přemýšlet o dětech, když nemám s vybudovaný vztah s někým, s kým bych ty děti měla. Netoužím po tom, být matka, která si za každou cenu udělá dítě "s kýmkoliv". Takže něco takového bych řešila, když by na to byla vhodná situace a partner. Každopádně, děti nejsou něco, bez čeho bych si nedokázala život představit.

A jak by měl vypadat ten vhodný partner s takovými nezralými názory?

Víš a to je právě ten tvůj problém...

eda®
hodnocení

Díky za názor.

hodnocení

0x
No jestli jste si nedokázala vybrat partnera za tech 17 let, tak bych radeji zasel pro ten vibrator. Nebo prvne zkuste psychologa a pak vibrator. Mozna se nakonec ukaze, ze jste na holky a tim se pak vse vysvetli, ze vas to za chlapama netahne. Aspon po strance pudove. To pak obcas prekona i predtavY idealniho prince a clovek slevni z naroku.
eda®
hodnocení

Holky mě popravdě fakt neberou. To že jsem neměla partnera neznamená, že se mi muži ve všeobecnosti nelíbí.

Kak jsem psal. Chemie, touha, vzruseni jsou mrtve. Jinak by neco bylo i pres to, ze to neni znacka ideal.
eda®
hodnocení

Ne každý žena se vyspí s kýmkoliv, kdo se jí připlete do cesty. Neuvěřitelná představa, jak tak koukám. Nikde jsem nepsala, že jsem nikdy nezažila touhu, ale bohužel to nebylo s někým, s kým by vztah reálně šel. To se překvapivě taky stává, že se člověk nemůže vyspat s každým, na koho si pomyslí.

O tom ale řeč nebyla taky. Máš blok a vidíš to hned jako nejčernější klišé.

To mate dost smutny zivot, ze behem skoro 20 let potkate jednoho muze a s druhym spat nechcete, protoze vam to nic nerika. Opravdu zkuste vyhledat odbornou pomoc protoze evidentne mate problem.

pb®
hodnocení

0x
Chuť na sex, nadrženost vám asi nic neříká. Ne proto, že nemáte chlapa, ale proto, že jste ve svém věku ještě nepoužila vibrátor či cokoliv jiného falického tvaru.
eda®
hodnocení

Neměla jsem k tomu důvod. Uspokojení jde u většiny žen i bez toho.

slovan
hodnocení

0x
Jak už tu bylo zmíněno, jeptišky si taky žádné násilí nedělají, aby se zavděčily gynekologovi, ať se mu "pohodlně vyšetřuje".
Takže celá ta úvaha je mylná.
Buďte sama sebou, do ničeho se nenuťte, prasatům ( ať už v bílém plášti nebo bez ) se vyhýbejte.
Také pozor na "většinové názory", které ne vždy jsou pravdivé a motivované skutečnou láskou, moudrostí.
lazarus
“Bud sam sebou” je ta nejdebi…… rada :) ať už to řekne ženská chlápovi, nebo chlap ženské :-D to je taková milosrdná lež když nechceš říct na rovinu: seš pro mě nezajímavý neatraktivní
Tak řekneš buď sám sebou, hodně štěstí :)

hodnocení

0x

Toto je s velkou pravděpodobností smyšlený příběh. Kdyby snad smyšlený nebyl, patřil by do rukou lékaře - psychiatra, nikoli internetové poradny.

paveldvorak
hodnocení

0x

nma robota celkem povedené sajens fikšn

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]