Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstáté uši

Od: lenuska2848 odpovědí: 20 změna:
Ahoj mám odstáté uši a dost mě to trápí řekněte mi prosím zda jsou normální
Odstáté uši
Odstáté uši #2

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

9x

Lenusko,jestli tě to trápí, nos vlasy volně, ne dozadu,uši zakryješ.Odstáté je nemáš až tak moc.Kluci to na holkách neřeší.Dají se operovat,ale stojí to peníze.Za mně si šikovná holka,nech to tak a nos vlasy volně.

liska5
hodnocení

6x

To je normálka! Milej ksichtík. Mně spíš vadí ten přísně stažený účes. Chtělo by to vyzkoušet změnu. Vysoké čelo chce většinou patku.

nov
hodnocení

4x

Žádná tragedie to není. Stačí se podívat na odkaz.

prozeny.blesk.cz/...

vernon
hodnocení

4x
Nemáš. Je to ještě v normě.
A nos taky;)

hodnocení

3x

Ahoj Leni, uši máš uplně v pohodě. Kdybych tě viděla ani by mě nenapadlo si říct, že je máš odstáté. Já mám uši taky odstáté, nikdy mi ale nikdo na to nic neřekl. Kdyby tě to doopravdy trápilo, můžeš se zeptat rodičů, jestli bys nemohla na přišití (i když podle mě není co přišívat) myslím si, že do 12ti let je to zlevněné, ale nejsem si jistá. I několik modelek má odstáté uši a využívají to jako svou přednost. Jseš krásná taková jaká jsi.

hodnocení

1x

Ano jsou normální. Nebojte, jste ještě mladá, takže do uší ještě dorostete.

okolik
hodnocení

1x

Lenuško,

znám rodinu, kde byly tří dívenky a jako přes kopírak odstáte uší. Matka to tehdy řešila, kvůlu potížím ve škole. A přesně si pamatuji, že do věku 10 let byl zákrok zdarma na ZP. nejprve jedno ouško a poté druhé. Což byl případ nejmladší dcery asi 7-8 roků. U další to stihly těsně. A poslední bylo 13 roků.

U starší se tehdy něco doplácelo , částku netuším. Už je to hodně dlouho.

kanci
hodnocení

0x

A co rikas na toho vpravo? Ten ma vrtule!

Me mamka pry usiska prilepovala a mam je krasne neodstate :) )

kare
Já v tom videu čekal něco takového. *zmateny*

youtu.be/...

sasa*
hodnocení

0x

No a? Mrkni na Otíka z Vesničky střediskový, nebo na Hámu! Máš výhodu,když budeš potřebovat budeš lépe slyšet, případně si tam hodíš vlasy ne?

hodnocení

0x

Nemyslím si, že máš velké uši. A nerozumím tomu, když z nich máš komplex, proč nosíš takový ulízaný účes, aby vynikly? Proč nezvolíš učes jiný, zvláště, když máš tak hezké melírko.

usi

Třeba si vlasy sepnula kvůli těm fotkám. Nedávalo by smysl dávat sem fotky na kterých by uši nebyly vidět.

paveldvorak
hodnocení

0x

je to v pohodě, ty je máš normální, sám mám o dost větší a nemám s tím žádné psychické probémy...ale jsem už starší pan...v pubertě mi nějaký blbec s malými boltci vyčetl že mám velké uši, já mu na to odpovědel že velké uši a nos jsou znakem naprůměrné inteligence...ale chápu že to řešíš, když jsem byl v té pubertě, jistou dobu mi to hodneě vadilo...

pokud budeš chtít, můžeš si je nechat upravit, dnes se to dělá běžně ambulantně, plastický chirurg chrupavku boltce upraví nebolí to dělá se to při ambulantně, při vědomí, s lokálním znecitlivěním...cca jeden týden po zákroku se nosí fixační obvaz pak je to už ok...

stojí to nějaké prachy možná 6-8 nebo max. 10 tisíc bohužek nevím, zda to hradí zdravotní pojištovna...

já bych to řekl rodičům nevím jak jste na tom finančně, pokud to zaplatí domluvte se a nech si ty boltce upravit tím to definitivně vyřešíš...

Nevo se na ty uši vykašli a neřeš to...

hodnocení

0x
Nemáš odstáté ani velké uši.Jsi hezká holka.

hodnocení

0x
Jsi pěkná mladá holka a hledáš problém tam, kde neni. Tohle neřeš a buď v pohodě.
A hele, není úplně rozumný šířit svoje fotky po netu plným úchylů. Na tvým místě požádám admina o smazání. ;)
doplněno 21.07.23 07:12: No, když čtu tvoje reakce, tak vidím, že je to přesně, jak jsem si myslel. Tvým problémem je něco úplně jiného, než uši. Je to ta věc mezi ušima. :-D

usi
hodnocení

0x

No tvoje uši mi nepřijdou nijak velké ani nějak zvlášt odstáté, z toho co vidím na fotkách. Jestli tě to i tak trápí, myslím že by stačilo nosit vlasy přes uši, třeba se poradit s nějakou ověřenou kadeřnicí o vhodných účesech a střihu mají s tím určitě zkušenosti.

Jinak sousedů dcera byla na "přišití uší" jak říkala :) bylo to prý raz dva, ale ta je měla odstáté o dost víc, ale podrobnosti už nevím kolik to stálo, možná to u ní bylo dokonce na pojištovnu.

Ještě znám holku, nosí delší vlasy přes uši a trochu jí prokukují, ale i tak jí to sluší, připomíná trochu elfku :D

hodnocení

0x
Uši jsou úplně v pohodě, mně se to i líbí, ale na tvém místě by mě spíše trápil ten obrovský nos.
vernon
Tak teď jsi tomu fakt pomohl...

hello
hodnocení

0x
Tak co mě napadá,můžeš jít na operaci :)
Teda... jestli Tě to hodně štve
Do určitého věku je zdarma.
Já tam byla když mi bylo 5
Vydrželo to neodstáté jen pár let po operaci, přijde mi že už to nevypadá tak dobře jako předtím
okolik

Hella samozřejmě tělíčko a hlava se vyvíjí a rostou , tak možná zákrok nebyl úplně TOP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]