Je to pár pěkných plátků z vepřové plece. Proč v tom hledat něco jiného? Tuňáka na suši by ti asi v Čechách nikdo nepřinesl, pštrosa taky ne a ostatní bude barevně jiné.
Dobrý den, řekl bych vepřové kotlety bez kosti. Zdravím! doplněno 20.07.23 11:21: Tak to jste šikulka. Které maso to ještě není? doplněno 20.07.23 11:58: Je zvláštní být obdarován masem a nezeptat se, o jaké maso jde a ani dárce se nezmínil. Vůni či zápach z fotky neucitime, ale stále bych to považoval za vepřové (a když se nelze zeptat dárce, tak víc nepátrat).
repe
podle vune to veprove urcite neni
da
Taky si myslím že je to vepřové. Na hovězí je to moc tučné a světlé, zvěřina vypadá taky jinak a rybí nebo kuřecí ani nepřipadá v úvahu. Prostě je to obyčejné vepřové, smiřte se s tím.
tak jsem si cast masa udelal k veceri, ale veprove to opravdu neni, to maso je tak mekke, ze se v puse uplne rozpadne, dostal jsem ho originalne zabalene v igelitu nalozene v salveji, rozmarynu . ted mam obavy, aby to nebyla kocka, neb pes. a co klokani neb konske? Nevim, zda to dalsi radeji nevyhodit.
S naprostou jistotou tvrdím, že je to vepřové. Naložené, uzráté. Spravně tak má maso, určené k rychlé přípravě, vypadat. Když se tak zamyslím, čerstvé maso má být jen kuřecí a rybí. Každé maso musí být vychlazené a vyzráté. Dokonce i záměrně "stařené" je v prodeji za přirážku. Jen tak, pro zajímavost, roštěnka, než přijde na pult, měla by v chladírně viset 6 týdnů. Ne v mrazáku, ale v chladírně, viset v prostoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.