Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake pecivo pri diete?

Od: lenica odpovědí: 15 změna:
Dobry den, jake pecivo je nejlepsi jist pri diete? Jim vetsinou ryzove chlebicky, zitny chleb. Obcas si kupuji v bille nebo v kauflandu zitne rohliky nebo vecerni pecivo, ktere mi chutna asi nejvic. Je vhodne ho jist i pri diete?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

To, co jíte, to je docela dobře. Jen toho jezte méně.

Prázdné kalorie jsou veky, rohlíky, vánočky, sušenky, buchty, bílá rýže, těstoviny krom celozrnných, i ty knedle. Ten večerní obdélníček mi taky chutná.

Verunečko v semínkách jsou minerály!

hodnocení

1x

Při hubnutí? Nejlépe celozrnné a dostatek pohybu.

hodnocení

0x

Nevíme, jakou máte dietu. Jestli žlučníkovou, tak jezte dva dny staré rohlíky.

No to je dieta dva dny jíst staré rohlíky*smich**smich**smich*

A asi to poleze do peněz, leda by vám ty staré rohlíky někdo daroval.

19.07.23 21:37

*smich*

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, svým způsobem je to jedno, pokud se jinak přejídáte nebo jste bez pohybu. Hitem minulosti byl Knackebrot a prodává se stale (dokonce ho lze koupit i v lékárně, jak pravil Google). Takže, celozrnné a cestou na nákup pečiva a zpět běžet . Zdravím!
P.S. Rubrika - hubnutí.

hodnocení

0x

Nejlépe prakticky žádné. Ovšem záleží na typu diety. A těch je stovky, ne-li tisíce!

tj
hodnocení

0x
Vzhledem k tomu, že pečivo jsou samé sacharidy (žádná cenná vyživová hodnota) a má pouze hodně kalorií, tak ideální odpovědí by bylo, nejíst žádné. Je úplně jedno, jestli se bavíme o pečivu z normální mouky nebo o celozrnném. Celozrnné NENÍ zdravější při dietě. Pouze pokud máte v potravě nedostatek vlákniny.
.
Já při dietě z pečiva jedl pouze konzumní chléb. Bílé pečivo vynechat úplně.
.
Nejhorší jsou ale těstoviny... :)
ggg3g

V supermarketu v oddílech s pečivem se volné pečivo (to do sáčku) vyrábí z tuze nekvalitní mouky + tam dajou všechno možné, dělajou to protože tam není popiska s tim co to obsahuje.

hodnocení

0x

Já si myslím, že je to lhostejné. Bude mnohem důležitější množství. Je potřebné naučit se jíst do polosyta. Nenacpat se čímkoliv. Navíc něčím, na co člověk nebyl zvyklý. Občas pak zapomene na dobré vychování a nacpe se tím, po čem mu bylo smutno. :-D Každý vám řekne něco jiného. Mlynář řekne, že nejzdravější je bílý rohlík, bez slupek, ve kterých se skladuje všechno z kyselých dešťů. Biolog zase řekne, že zrníčka nebývají dobře skladovány a bývají plesnivé. Jiný řekne něco o soli, jiný o barvivu-už jste někdo viděl tmavou, téměř černou mouku? Atd. Takže se znovu vracím k původní myšlence. U jednoho rohlíku neva nic!

verunecka
hodnocení

0x

Ach jo, to jsou hrozné rady. :( Nejlepší, nejméně kalorické je pečivo žitné. Za sebe doporučuji bio žitnou kostku z Lidlu, asi za 11 korun. Nejhorší - lépe řečeno nejkaloričtější je celozrnné pečivo, semínka jsou tučná. Prosím mrkněte třeba na Rozum v troubě na Mall TV nebo na Youtube a neřidťe se tím, co vám sem kdo napíše. Je to hrůza.

ben®
verunecka - tak už se na nás, prosté rádce z lidu, nezlobte. Je to vždy k pobavení, když se někdo přihrne s tou nejlepší (tedy svou) odpovědí a ty ostatní prohlásí za fuj. Vy budete mít vysoké IQ nebo jste jen mladá .

@verunecka

Jasně žitná kostka z Lidlu ze zmrazeného polotovaru !...Rozpékaný chemický obarvený hnus který má s žitnou moukou tolik společného jako já s Vencou Okurkou.

Důležité že Vám to chutná a žijete v přesvědčení jak jíte zdravě a dobře.Bohužel s kvalitním žitným čerstvým pečivem to nesrovnávejte.

verunecka

ben® Prosím vás, ano, určitě si myslím, že odborník na slovo vzatý je lepší než všechny rady, včetně mých, které tu padly.

jana222® Vy se chytněte s Duškem za ruku, prosím vás. Je to bio výrobek, který má nastavena poměrně tvrdá pravidla. Ano, není to domácí a jako všechno pečivo v supermarketech může být (už je to lepší) problematické, ale na to se dotyčná neptala. Odpověď mi napíšete jiste na vašem ekobiozerowastenontoxic PC nebo mobilu. Fakt...zbytečné.

farm
hodnocení

0x

Jídlo při dietě: Delikatesní suchary: kupi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]