Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že je to lhostejné. Bude mnohem důležitější množství. Je potřebné naučit se jíst do polosyta. Nenacpat se čímkoliv. Navíc něčím, na co člověk nebyl zvyklý. Občas pak zapomene na dobré vychování a nacpe se tím, po čem mu bylo smutno. Každý vám řekne něco jiného. Mlynář řekne, že nejzdravější je bílý rohlík, bez slupek, ve kterých se skladuje všechno z kyselých dešťů. Biolog zase řekne, že zrníčka nebývají dobře skladovány a bývají plesnivé. Jiný řekne něco o soli, jiný o barvivu-už jste někdo viděl tmavou, téměř černou mouku? Atd. Takže se znovu vracím k původní myšlence. U jednoho rohlíku neva nic!
Ach jo, to jsou hrozné rady. Nejlepší, nejméně kalorické je pečivo žitné. Za sebe doporučuji bio žitnou kostku z Lidlu, asi za 11 korun. Nejhorší - lépe řečeno nejkaloričtější je celozrnné pečivo, semínka jsou tučná. Prosím mrkněte třeba na Rozum v troubě na Mall TV nebo na Youtube a neřidťe se tím, co vám sem kdo napíše. Je to hrůza.
Jasně žitná kostka z Lidlu ze zmrazeného polotovaru !...Rozpékaný chemický obarvený hnus který má s žitnou moukou tolik společného jako já s Vencou Okurkou.
Důležité že Vám to chutná a žijete v přesvědčení jak jíte zdravě a dobře.Bohužel s kvalitním žitným čerstvým pečivem to nesrovnávejte.
ben® Prosím vás, ano, určitě si myslím, že odborník na slovo vzatý je lepší než všechny rady, včetně mých, které tu padly.
jana222® Vy se chytněte s Duškem za ruku, prosím vás. Je to bio výrobek, který má nastavena poměrně tvrdá pravidla. Ano, není to domácí a jako všechno pečivo v supermarketech může být (už je to lepší) problematické, ale na to se dotyčná neptala. Odpověď mi napíšete jiste na vašem ekobiozerowastenontoxic PC nebo mobilu. Fakt...zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.