Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí

Od: pannikdo odpovědí: 8 změna:

Tak by mě zajímalo jaká metoda hubnutí je podle vás nejlepší, nebo co byste doporučili kdyby se někdo pokoušel zhubnout nějaké to kilo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mě pomohl STOB a jeho STOBklub stobklub.cz/...

Základem je jíst pravidelně a vyváženě, aby se tělo nemuselo snažit dělat zásoby a nemělo přebytky, s tím, že když se trochu omezí celkový příjem energie, tak se to prostě doplní z tělesného tuku a člověk pomalu hubne, aniž by měl hlad.

nerentier
hodnocení

1x

Méně jídla, více pohybu. V jídelníčku pak méně masa, pečiva, sladkého a tučného, méně solit, naopak více zeleniny. Vynechat alkohol a slazené nealko typu Cola, Mirinda a Mountain Dew. A hlavně už to tak musí zůstat napořád, vysazení přináší bleskový jojo efekt. *placni*

hodnocení

0x
Francouzská dieta "Žer míň";)

A anglická: "Fest makchéj"

A čínská: "Nečumačiňse!"

*smich*

pb®
hodnocení

0x

Nejíst na noc kalorická jídla, ale jídla s minimem kalorií, zato bohatá na bílkoviny a vlákninu. Sladké nepít na žízeň, ale jen občas na chuť. Neprasit v jídle. Když už si dám občas smažák, bude to o víkenedu k obědu a večer to půjdu vyjezdit na kole nebo vybruslit a večeřet budu velmi lehce.

Nejíst jídla, co člověku hóóódně chutnají, ale taková, kterými se nají, ale nepřecpe. Jídla podporující chuť k jídlu (hlavně slaná a mastná) jsou peklo. Takovými lívanečky nebo třeba bryndzovými pirohy se slaninkou a kyselou smetanou, toho jsem schopná se přežrat do bezvědomí. Naopak mozzarela s rajčaty či jáhly s tofu mi chutná také, ale v životě by mě nenapadlo se tím přejíst a mít z toho požitek.

hodnocení

0x
Být šťastný. Tito lidé nemají hlad. Stačí si najít smysluplného koníčka a najednou nemá člověk myšlenky sežrat na co přijde. Naprostá většina lidí zajídá svůj neuspokojivý život.

hodnocení

0x

Dívám se, kolik má co kalorii. Nic si ze sladkého neodpírám, ale sním toho asi tak třetinu, někdy i méně, nebo vůbec. Sladké je návykové, a tak když si dám něco opravdu malého, tak vidím v mém těle ty cukrové ručičky jak se natahují a kříčí " ještě cukr, ještě" Tak se snažím jim nedat nic, aby neřvaly *smich* Večeřím kolem 18:00, poté už jen ovoce v omezeném množství, nebo přesnídávku, prostě něco, polkud už musím, co má hodně málo kaloriií. A ano, někdy na to prostě hodím bobek a narvu čímkoliv. Pokud je to vyjímečně, nic se neděje *palec*

hodnocení

0x

Pokud se neukázníš a nezvykneš si na menší porce, nebudeš mezi jídly mlsat a pdměňovat se a po druhých dojídat, je veškerá snaha zbytečná. Místo křupkavých smažených nebo pečených moučných nebo bramborových dobrůtek, na hranolky nakrájenou zeleninu. Pokud tě plný teřich bude dělat šťastnou, pak "marné volání".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]