Nejste přihlášen/a.
Na detoxikaci je lepší chlorella.Nezapomeňte na správné dávkování ze začátku, má silný účinek a je to cítit hlavně ten první den s jednou tabletou.
Chtěla bych Vaší odpovědi rozumět, protože spirulinu právě beru. 3x3 tbl. Ale ne na hubnutí, nýbrž při zvýšené námaze a po klíštěti, abych si zvedla imunitu.
Spirulina mi přijde jako doplnění vitamínů a chlorella jako detox (samozřejmě má také vitamíny), ale když už si chce někdo vybrat... Na Vaší potřebu to máte podle této úvahy zvolené dobře. Se spirulinou jsem myslím na začátku nešetřila - také rovnou 3x3 tablety, a skoro jsem nepoznala, že ji začínám brát, u chlorelly byla cítit i ta jedna tableta na začátku.
Bylo to poznat, že jsem Spirulinu začala brát. Každý jsme jinej. Hned první dny jsem ztratila chuť na kafe, pak škroukání v břiše, nadmutá jsem byla i unavenější. Už to přešlo. Pít to chce víc, vodu. Čekala jsem to. Stejně tak reaguji na Wobenzym.
Zdravím. Mám zkušenosti jen se spirulinou. Dávám jí v tabletách anscitrusům a moc jim chutná. Když jim dám normální zablety, tak je taky zbaštěj, ale když jsou se spirulinou, mají je opravdu o mnoho raději. Na sobě jsem je nezkoušel, bo nejsem akvarijní rybička.
Strava má být především pestrá a rozhodně nic "zázračného" se pozřením jedné či tří tabletek denně nestane. Pokud očekáváte "zázrak", doporučil bych spíš sledovat kouzelnickou show. Při redukci hmotnosti je třeba dodržet určité zásady a nevěřit všemu, co se kde napíše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.