Nejste přihlášen/a.
Ahoj, začínám trochu panikařit... složitý příběh, ale prostě stalo se, že za 10 dní jedu nečekaně k moři s partou lidí, kde je i kluk, se kterým by to někam opravdu mohhlo směřovat prostě dost si od něj slibuju, je skvělej a už jsme se spolu výborně bavili, jsem si jistá, že jsem se mu líbila, trochu jsme flirtovali.. Jenže problém je v tom, že jsem s ním byla buď šikovně oblečená nebo chvíli vtahovala břicho nebo ho nějak skryla a teď jedeme k moři a já na něj přece na pláži nemůžu vyvalit tenhle špek...( na fotce) Já vím jsem blbá, prsotě jsem se vyžrala v posledních měsících kolem mě nějak všude bylo dobré papání a papat to já jako můžu ... hlavně úplně blbá jsem protože prostě jsem se fakt cpala po večerech sladkostmi, vůli mám slaboum, žravost zvítězila a v posledním půl třičtvrtě roce jsem fakt podlehla a s papkáním ujela. Zároveň jsem to neřešila, protože mi to nějak jako nevadilo, když mi ty kilíčka přibyly skoro jsem si přišla taková víc ženská, pořádná a zní to divně, ale tak nějak se mi líbila měkkost toho bříška... ale zároveň když ten špek teď vidím v zrcadle, tak si říkám, že jsem se asi po... jakože s takovými špeky se rozvalit na pláži, kde bude on? ... Jako ještě je problém, že co jsem od něj pochopila, tak asi fakt není úplně na macandy. Ne, že by měl úplně blbé koemntáře na kamarádku, která je taky tlustší nebo víc macatější než já, ale tak vyplynulo, že to asi není jeho typ... navíc on je dost vysportovaný. Já ještě co jsem takhle nakynula už jako byla u vody, ale u nás na malé vsi, kde to je jiné a ostatní mi říkali, že jsem se spravila, a že jsem kus a ženská bez břucha hrnek bez ucha a ženská bez p***le týden bez neděle a takovéhle... ale s lidmi z Brna jsem jako v plavkách nikam zatím nešla...
Takže prostě když jsem teď zjistila, že můžu jet, tak jako super jedu, ale pak trochu panika a co je vrchol, jak jsem blbá, tak prostě najednou ten stres a samozřejmě jsem do toho sežrala 3 bit a ku čokolády... mi to asi mozek dělá schválně. Tak jsem trochu mimo a prostě blbá... K věci... Dá se s tím sádlem něco udělat za 10 dní? Aspoň něco? Je nějaký trik? Jako jde mi hlavnš o ten břišní špek, protože jasné, že mi jako narostla i zadnice, ale snad velký zadek je ještě in... Ale to bříško - nějaké zvláštní jídlo, dieta? Nějaké cviky? Já zkoušela sedy lehy, ale jak jsem prostě líná a vypapaná, tak mi to vůbec nejde... Je něco aspoň nouzového, co ten břišní špek rychle zmenší?
Já vím, že jsem trapná, ale děkuju, děkuju!
Pořiď si slušivé plavky pro plnoštíhlé a třeba si jdi zaběhat "pro dobrý pocit"nebo zaposilovat - neoddělej se, aby si nebyla na začátku pobytu u moře namožená. Když je tak skvělý, tak je mu jedno, jak vypadáš. Jestli chceš nějaké pročištění, tak zkus chlorellu. Jestli si ale se svým tělem spokojená, tak nedělej vůbec nic a jen si to za těch 10 dní zpracuj v hlavě, nízké sebevědomí by ho mohlo odradit víc.
Sed - lehy a dlouho, hodinu deně. Počítejte s efektem zpožděným, až na místě (nevelkým).
Plavky dražší vcelku nebo do pasu kalhotky, bombarďáky, střih s díly. Nenápadné, spíše nikoli černé (podle věku).
Rychlé shození = rychlý návrat špeku zpět a většinou ještě větší. Nedoporučuji. Je to vše o životním stylu. Dobré je že si to uvědomujete.
Chcete li se tedy zbavit toho bříška a nejlépe na vždy, tak změňte životní styl. Víc pohybu a cvičení břišních svalů. K tomu změna stravovacích návyků. Ne nemusíte trpět hlady. Jen vyřaďte kalorické pochutiny (hlavně večer). A o něco menší porce jídel. Taky to chce umět rozpoznat hlad a jen chuť/mlsnotu. Hlad nasytit, mlsnotu a chuť pokračovat v jídle ignorovat.
Kolko chlapov, tolko chuti, mne sa to napriklad vobec nepaci a kedze ma bavi sport a turistika, povazujem to za signal, ako to zenu nebavi a nestara sa o seba. Nehovoriac o tom, ako je to zdravotne riziko.
Jojo anteno, počkej po 40-50 to bude prášku abys vůbec chodila a invalidka na cestě )
tlustoska v mladí proč ne, ale tu vytahanou kůži už leda odrezat...
Nezapomeň ze to přejímání je něčím způsobené, na Wiki pisou ze často nedostatkem lásky ) a proč mas potřebu do sebe sypat panáky? Nejspíš protože se nechceš podívat pravdě do očí,
To nechcou ani ti, co ty panáky kupují. Všici na káry, zablbnou si s ní a pak ráno honem pryč. Ale madam je přesvědčená, že je to z lásky a obdivu vany
Kde jsou ti borci teď? Už je nezajímáš, co? Chlapa táhne jen zvědavost anomálie, ale pak zjistí, že je to fuj.
Přesně tak, za střízliva s TlustouBertou nikam nepůjdou, resp. se budou hodně stydět,... Tak se posilní panákama, v noci, že je nikdo nebude vidět...
Ono je to o tom, že kdo se přežírá, ten kdo má nějaký psychicky problémy, že jo
Alespoň po tvrdém alkoholu nestloustne ještě víc. Ovšem po pivu to je jiná kalorická bomba.
Ten pancek a vůbec celou diskuzi bych smazal. Je to jen o pohádce sci-fi rychlohubnutí nejlépe bez práce a namlouvání tazatelce, že je to sexy. Přitom si sama pochlebuje...
Nejrychleji: vyrezat sadlo, podvazat zaludek.
no ale to muze mit taky jizvy az do smrti jak od rezniku...,
Odpověď má dvě roviny.
1) ...trochu jsme flirtovali... no jasně, nemá chž v tom pokračovat, protože jsi mu "nedala"
2) bez změny životního stylu a stravování s Tvojí postavou nic neuděláš. Sportem to nejde - denně bys musel běhat maraton, což v tomhle stavu je asi poblém doběhnout na zastávku. Jen by sis s tím zničila klouby.
... a to zásadní - nejde zhubnout JEN NA BŘIŠE - tělo tuk ukládá na všechny místa rovnoměrně a kecy typu - dělej sedy/lehy ... zničíš si záda anavíc, ty břišlí svaly jsou upravdu velmi maličké a energie moc nespalují. Zační chůzí, hýždové svaly jsou naopak ty největší - to je určitě i u Tebe splněno do puntíku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.