Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle zhubnout břišní špek?

Od: katkat odpovědí: 40 změna:

Ahoj, začínám trochu panikařit... složitý příběh, ale prostě stalo se, že za 10 dní jedu nečekaně k moři s partou lidí, kde je i kluk, se kterým by to někam opravdu mohhlo směřovat prostě dost si od něj slibuju, je skvělej a už jsme se spolu výborně bavili, jsem si jistá, že jsem se mu líbila, trochu jsme flirtovali.. Jenže problém je v tom, že jsem s ním byla buď šikovně oblečená nebo chvíli vtahovala břicho nebo ho nějak skryla a teď jedeme k moři a já na něj přece na pláži nemůžu vyvalit tenhle špek...( na fotce) Já vím jsem blbá, prsotě jsem se vyžrala v posledních měsících kolem mě nějak všude bylo dobré papání a papat to já jako můžu :-D... hlavně úplně blbá jsem protože prostě jsem se fakt cpala po večerech sladkostmi, vůli mám slaboum, žravost zvítězila a v posledním půl třičtvrtě roce jsem fakt podlehla a s papkáním ujela. Zároveň jsem to neřešila, protože mi to nějak jako nevadilo, když mi ty kilíčka přibyly skoro jsem si přišla taková víc ženská, pořádná a zní to divně, ale tak nějak se mi líbila měkkost toho bříška... ale zároveň když ten špek teď vidím v zrcadle, tak si říkám, že jsem se asi po... jakože s takovými špeky se rozvalit na pláži, kde bude on? ... Jako ještě je problém, že co jsem od něj pochopila, tak asi fakt není úplně na macandy. Ne, že by měl úplně blbé koemntáře na kamarádku, která je taky tlustší nebo víc macatější než já, ale tak vyplynulo, že to asi není jeho typ... navíc on je dost vysportovaný. Já ještě co jsem takhle nakynula už jako byla u vody, ale u nás na malé vsi, kde to je jiné a ostatní mi říkali, že jsem se spravila, a že jsem kus a ženská bez břucha hrnek bez ucha a ženská bez p***le týden bez neděle a takovéhle... ale s lidmi z Brna jsem jako v plavkách nikam zatím nešla...
Takže prostě když jsem teď zjistila, že můžu jet, tak jako super jedu, ale pak trochu panika a co je vrchol, jak jsem blbá, tak prostě najednou ten stres a samozřejmě jsem do toho sežrala 3 bit a ku čokolády... mi to asi mozek dělá schválně. Tak jsem trochu mimo a prostě blbá... K věci... Dá se s tím sádlem něco udělat za 10 dní? Aspoň něco? Je nějaký trik? Jako jde mi hlavnš o ten břišní špek, protože jasné, že mi jako narostla i zadnice, ale snad velký zadek je ještě in... Ale to bříško - nějaké zvláštní jídlo, dieta? Nějaké cviky? Já zkoušela sedy lehy, ale jak jsem prostě líná a vypapaná, tak mi to vůbec nejde... Je něco aspoň nouzového, co ten břišní špek rychle zmenší?
Já vím, že jsem trapná, ale děkuju, děkuju!

Jak rychle zhubnout břišní špek?

40 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

8x
Já být mladej kluk a tohle na mě slečna vytasí, tak prchám. Vás zachrání vhodné plavky pro obézní.

Uff... ještě, že je tam CH

14.07.23 19:23
id
Ale kuš, škoda, že se nestal překlep*uf*

jimmy7
hodnocení

4x
To vůbec není tak zlé. Ano, je vidět, že se asi v jídle nešidíte, ale co... to dělá kde kdo a takový špek schovává pod tričkem kdejaká holka. Za 10 dni tu pneumatičku asi neshodíte, ale na to se nesoustřeďte... nenapadá vás, že ten kluk, když si dobře rozumíte a dobře se bavíte na vás asi může vidět jiné věci než postavu? Jestli se mu líbíte rád třeba nebude řešit nějaký fald tam a špek támhle. A jestli ano nevypovídá to taky o něm? Když o vás povrchně ztratí zájem kvůli pár kilům (a opravu pár, fakt nevypadáte tlustá, tipuju, že ve stoje máte jen malé vystouplš bříško jako kdekdo) navíc, stojí vám za to? Jste jaká jste, jestli ráda jíte, no a co, když mu to bude vadit a zastíní to vaše jiné kvality, tak vám za to nestojí... Navíc, nevím, co o vaší oplácané kamarádce říkal, ale nenechte se zmást, ono to dost mužů nepřizná nebo i tvrdí opak, ale spousta z nich si pak macatějši holky ráda vybere... Takže se hoďte do klidu, buďte hlavně sebevědomá a špek neřešte... i špeky patři k lidem ;)
gene

Kluk v tomto věku 16-24 let vnímá především vzhled, tedy pokud je sám dostatečně atraktivní.

hodnocení

3x

10 dnů? Tyseš asi fakt ... jak sama píšeš. Můžeš udělat tohle. *smich*

au1
hodnocení

3x

takovou vanu mám taky, ale za půl roku se takhle člověk teda nevyžere :-D

hodnocení

3x

Docela mě pobavilo, jak si antea a katkat píšou z jedné IP adresy. Že vy holky sedíte vedle sebe a tlemíte se, jak vám to tady poradna žere? Nebo že by schiza?

Teď bude mít nerva a dobyje ledničku *mnam*

hodnocení

2x

Kupte si nějaké slušivé plavky a jestli máte aspoň hezké dlouhé nohy, bude vystaráno.

hodnocení

2x

Pořiď si slušivé plavky pro plnoštíhlé a třeba si jdi zaběhat "pro dobrý pocit"nebo zaposilovat - neoddělej se, aby si nebyla na začátku pobytu u moře namožená. Když je tak skvělý, tak je mu jedno, jak vypadáš. Jestli chceš nějaké pročištění, tak zkus chlorellu. Jestli si ale se svým tělem spokojená, tak nedělej vůbec nic a jen si to za těch 10 dní zpracuj v hlavě, nízké sebevědomí by ho mohlo odradit víc.

hodnocení

1x

Pozde bycha honiti.

To vidim na 10 mesiacov tvrdej makacky. Ziadna dieta ani cvicenie toto za 10 dni nezmeni.

hodnocení

1x
Tohle má jediné řešeni, tvrďte, že jste v šestém měsící..
kolemjdouci
..nebo po třech dětech.
vernon
Spíše po pěti. Slůňatech...

fram
hodnocení

1x

Sed - lehy a dlouho, hodinu deně. Počítejte s efektem zpožděným, až na místě (nevelkým).

Plavky dražší vcelku nebo do pasu kalhotky, bombarďáky, střih s díly. Nenápadné, spíše nikoli černé (podle věku).

pb®
Sedy lehy hodinu denně, to je tak na vyhození meziobratlovych plotének bederní páteře. Ony vlastně vůbec sedy lehy nejsou na stíhlý pas, posilují pouze přímý sval břišní, to je ten, co dělá pekáč buchet. Za štíhlý pas ovšem může sval transversus abdominis, který obepíná trup jako korzet. A tenhle sval se naopak při sedech-lezích ani prknu nezapojuje vůbec.
fram

...abdominus se zapojuje: Sed-lehy se dělají s koleny položenými na podložce skrčeně a bokem, tělo se "zkroutí" a jde dopředu za pažemi. Vskutku sed-lehy napřímo posílí bederní páteř, ale dolní břišní svaly rovněž.

Něco v tom "špeku lalokovitém" je možná prý voda.

hodnocení

0x

Rychlé shození = rychlý návrat špeku zpět a většinou ještě větší. Nedoporučuji. Je to vše o životním stylu. Dobré je že si to uvědomujete.

Chcete li se tedy zbavit toho bříška a nejlépe na vždy, tak změňte životní styl. Víc pohybu a cvičení břišních svalů. K tomu změna stravovacích návyků. Ne nemusíte trpět hlady. Jen vyřaďte kalorické pochutiny (hlavně večer). A o něco menší porce jídel. Taky to chce umět rozpoznat hlad a jen chuť/mlsnotu. Hlad nasytit, mlsnotu a chuť pokračovat v jídle ignorovat.

vahal
hodnocení

0x

Jakože ne že by nešlo shodit 10 kg za 10 dní, to jde v pohodě, ale asi ne ty ... co dělají tvrdý zápas nici nebo kultury sti při Vážení.

A teď si vem, až to zhubneš, kam daš tu kůži, to už se asi nescvrkne :)

pb®
hodnocení

0x
To by chtělo až do odjezdu hladovět, což je blbost. Ale jíst v odpoledních hodinách jen nízkokalorické potraviny, to už blbost není, naopak je to vhodné. Mozzarela a libovolná syrová zelenina k tomu, nějaké koření, pár kapek olivového oleje. Držení těla dělá dost, chce to nechodit prohnutá v bederní páteři a mít břicho vědomě stažené. Dál bych si pod volnější plavky typu tankini vzala stahovací prádlo. Vůbec vhodný střih oblečení dokáže opticky přidat i ubrat několik kg. No a v neposlední řadě, pokud se muž dostane se ženou do postele, pak už většinou nějaké kilo navíc, strie či celulitidu neřeší. Odradí ho ale upejpavá stydlivka, co řeší svůj špek místo toho, aby si užívala sex.

liska5
hodnocení

0x

Vytrvalostní běhy, břišní tance, leh sedy, švihadlo,...a žít u toho na zelenině a zeleninových šťávách s trochou libového nebo rybího masa, netučných přírodních sýrů a bez příloh. Pít zelený čaj a nebo vodu se lžicí jablečného octa. Větší mezery mezi jídly. Hlavně nejíst na noc.

antea
hodnocení

0x
No jéje tak máš trošku pupík. kdybys viděla ten můj :D já mám sádla na pupku aspoň 2 x tolik v jídle se fakt neupejpám a chlapi se o mě perou hele nekecám. Oni to fakt často neřeknou ale pak když viděj moji řádně živenou figuru lítaj ke mně panáky ze všech směrů a ještě me vezmou na žranici do McD a vědi že si dám s chutí s nima :D a jiný chlapi žadnej špek neřešej neboj budeš dobrá

Kolko chlapov, tolko chuti, mne sa to napriklad vobec nepaci a kedze ma bavi sport a turistika, povazujem to za signal, ako to zenu nebavi a nestara sa o seba. Nehovoriac o tom, ako je to zdravotne riziko.

Mě příjde asexuální mít doma prasnici a používat jí v posteli místo duchen.

antea
Tak tak, každej chlap má jiný chutě a garantuju ti že těch co maj na ženský rádi pořádnej kus špeku je dost ;) Tobě se to nelíbí jiní jsou z mýho macatýho pupíku nebo pořádný prd.le hotový ;) ;)
Se zdravotníma rizikama na mě nechoď kamaráde nebo taky obcházíš všechhny kuřáky a vykládáš jim jak se vystavujou zdravotnímu riziku? a co všechny hubeňourky co maj depky z toho že se v živote pořádně nenažerou? Radši budu nažraná tlustá a šťastná než to. :* :* :*
A ty brouku si na mě s tou prasnicí taky nepříjdeš já jsem tlustá ale jsem sexy kočička. a jestli máš problém s asexuálností tak je mi to líto ale já byla jen za poslední víkend hned se dvěma chlapama který moje vykrmený proporce přímo žrali a věř mi, že všechny ty věci co jsem s nima dělala byly výsostně sexuální ;) ;) ;)
gene

Jojo anteno, počkej po 40-50 to bude prášku abys vůbec chodila a invalidka na cestě :))

tlustoska v mladí proč ne, ale tu vytahanou kůži už leda odrezat...

Nezapomeň ze to přejímání je něčím způsobené, na Wiki pisou ze často nedostatkem lásky :)) a proč mas potřebu do sebe sypat panáky? Nejspíš protože se nechceš podívat pravdě do očí,

To nechcou ani ti, co ty panáky kupují. Všici na káry, zablbnou si s ní a pak ráno honem pryč. Ale madam je přesvědčená, že je to z lásky a obdivu vany :)

Kde jsou ti borci teď? Už je nezajímáš, co? Chlapa táhne jen zvědavost anomálie, ale pak zjistí, že je to fuj.

gene

Přesně tak, za střízliva s TlustouBertou nikam nepůjdou, resp. se budou hodně stydět,... Tak se posilní panákama, v noci, že je nikdo nebude vidět... ;)

Ono je to o tom, že kdo se přežírá, ten kdo má nějaký psychicky problémy, že jo

Čas jí ukáže...až si bude zavazovat tkaničky a funět jak Sentinel :)

pb®
Nebude to spíš tak, jé ta je tlustá, ta si nemůže vybírat, ta mi dá za panáka?

Alespoň po tvrdém alkoholu nestloustne ještě víc. Ovšem po pivu to je jiná kalorická bomba.

Ten pancek a vůbec celou diskuzi bych smazal. Je to jen o pohádce sci-fi rychlohubnutí nejlépe bez práce a namlouvání tazatelce, že je to sexy. Přitom si sama pochlebuje...

hhh

Nejrychleji: vyrezat sadlo, podvazat zaludek.

no ale to muze mit taky jizvy az do smrti jak od rezniku...,

To bude mít stejně, až porodí císařem ta zmiňovaná slůňata.

hodnocení

0x
Odložit dovolenou na příští rok nebo rychle na liposukci!

hodnocení

0x
Co znamená " p***le týden bez neděle" (nemyslím *)
A oj aký jde věk?
Za mě za 10 dní nic. Maximálně když teď začneš, za 3 týdny uvidíš první náznaky a pak budeš muset minimálně měsíc pokračovat. Ale tím neříkám nezačít:

Co znamená?

Ženská bez prde*e ... jako auto bez volantu.

emilky
hodnocení

0x

Odpověď má dvě roviny.

1) ...trochu jsme flirtovali... no jasně, nemá chž v tom pokračovat, protože jsi mu "nedala"

2) bez změny životního stylu a stravování s Tvojí postavou nic neuděláš. Sportem to nejde - denně bys musel běhat maraton, což v tomhle stavu je asi poblém doběhnout na zastávku. Jen by sis s tím zničila klouby.

... a to zásadní - nejde zhubnout JEN NA BŘIŠE - tělo tuk ukládá na všechny místa rovnoměrně a kecy typu - dělej sedy/lehy ... zničíš si záda anavíc, ty břišlí svaly jsou upravdu velmi maličké a energie moc nespalují. Zační chůzí, hýždové svaly jsou naopak ty největší - to je určitě i u Tebe splněno do puntíku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]