Dobrý den, asi rok jsem nosila 70c a byla mě krásně..jenže. Už jsem ji zničila. Teď budu kupovat novou..ale u 70c byly docela velké košíčky zato 75c se mě zdali malé...a zřejmě budu kupovat 75c A i podle tabulky velikostí podle internetu Obvod-90cm Pod prsy 82 mě vychází u Astratexu 75c Tu 70c jsem kupovala v Praze. Ale..dnes jsem byla u ťamanů.
Zkoušet, zkoušet, zkoušet. To, co je uváděno jako objem/košíčky je orientační, protože různý střih se stejnými údaji vám může různě ne/sednout. Krom toho se vám za rok mohla trochu změnit postava, ani si nevšimnete.
Značení je fakt různorodé. Za mě je nejlepší jít do kamenného obchodu a pořád zkoušet. Jinak i u astratexu se mně stalo, že podprsenka byla o číslo menší, než na ní bylo napsáno.
Ale pokud to chcete vědět přesně je třeba znát i vaši výšku a délku od pasu k zemi (od vrcholu pánve k zemi), aby bylo možné určit podle které tabulky se řídit. Tabulky se dělí na tři velikosti, protože třeba ťamani a lidi pod 165cm mají jiné proporce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.