Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepříjemny pocit při sexu a poté i při močení - svědění

Od: marketeaa odpovědí: 8 změna:
Dobrý den dámy, mám poslední dobou nějaký problém a říkám si, zda se jedná o nějakou infekci, tak bych ráda zjistila, zda jste to někdo měl taky? Myslím tyhle zkušenosti. Poslední dobou mě pri sexu bolí/štípe/ vagína, když se jdu potom vymočit, cítím strašné pálení i uvnitř. Kromě toho mě to i občas mezi nohama svědí. Tento nepříjemný pocit mám pri sexu i přes dostatek vlhkosti, hlavně vždycky že začátku. V průběhu je to potom lepší, ale stále něco cítím. Kluka mám stále stejného.:D Snažíme se teď i dodržovat hygienu o něco víc, jakože těsně před se vykoupat a pak i po. Nepoužívám už ani gel na intimní hygienu. Jdu brzy k ženskému doktorovi, takže mu toto rovnou sdělím, jen mě zajímalo zda jste to třeba někdo taky neměl? Případně jak to řešit do té doby? A jestli ženský doktor muze zjistit i případný problém s mocakem třeba? Napadlo me, zda to nemůže být z toho, že mám antikoncepci, tudíž přítele můžu nechat uspokojit a pak to mám v sobě, a jen to vycuram:D Antikoncepci mám déle jak rok, takže jestli to třeba nezačalo tělu vadit. Aleee až ted, A nebo zda nemůže být problém v přítelovi...? Stačí mi jen nějaké vaše zkušenosti, případně rady. Mějte se hezky a děkuji.:))

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x
Normální kvasinky, pár dní mazat sebe i partnera mastí s clotrimazolem a bude po svědění. Pokud s tímhle půjdete ke gynekolokovi, stejně vám neudělá stěr na cytologii a půjdete tam po vyléčení znovu.
marketeaa
hodnocení

Zdravím, děkuji za odpověď, jakou konkrétní mast byste doporučil/a prosím? Případně je lepší pak při mazání vynechat sex? Pomůže to uzdravení?. Děkuji l:))

hodnocení

0x
Už jsem to tu jednou psala, jsou páry, které si nesednou svým prostředím, pár let jsem trpěla, pak u nového partnera vše zmizelo.

Třeba byl ten 2. partner věrný.

To sice byl, nicméně ten první zpočátku taky a problémy jsme měli vzdy

hodnocení

0x
A ten kluk má také stále stejnou?:)

hodnocení

0x

Jenom malinká poznámka - sperma z pochvy nevyčuráte.

liska5
hodnocení

0x

Sladkosti, cukr a slazené nápoje vynechte, tím kvasinky v těle přikrmujete! S přítelem si kvasinkovou infekci stále předáváte. Gynekolog přiedepíše vaginální tablety. Clotrimazol je na vnějšek. Berte probiotika, problém má začátek ve střevě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]