Dobry den, behem menstruace, delala jsem si digitalni tehotensky test clearblue, test jsem provadela 5den ms, takze ms nebyla tak silna, test mi vysel negativni. Tento test jsem si udelala mesic po styku, takze ny mel byt spolehlivy, akorat mam strach, ze vysledek mohla ovlivnit ta ms (beru HA) takze spise pseudomenstruace. Psala jsem na clearblue kontakt a pani mi odpovedela, ze menstruace clearblue test neovlivni. Ale na internetu jsem nasla, ze by to test ovlivnit mohlo, ale pak jsem zase nasla, jak pani dr psala, ze to test neovlivni. Ma otazka je, jestli to ovlivni vysledek nebo ne. Dekuji
Berete antikoncepci, menstruace se dostavila, test byl negativní, tak co řešíte? Neslyšela jsem o žádné, která by si při menstruaci dělala těhotenský test. Ten se dělá až ve chvíli, kdy se menstruace nedostaví a lze předpokládat těhotenství.
Pokud pravidelně užíváte antikoncepci a navíc řádně v termínu menstruujete, pak vůbec nerozumím tomu, proč si děláte těhotenský test. Navíc uvádíte, že test jste si udělala měsíc po styku, tedy laicky řečeno, styk pravděpodobně proběhl rovněž v době menstruace. Nebo bezprostředně před ní. Není to úplně zbytečné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.