Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Sražená šlehačka

Od: sabi odpovědí: 4 změna:

Zdravim kucharky a pekarky, pokouším se udělat písecký dort a vznikl problém se šlehačkou, krásně se našlehala, ale v momentě ,když jsem do ní přidala trochu marmelády, tak se srazila. Stalo se mi to 2x po sobě, ví někdo čím to může být? Díky

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

frantik1
hodnocení

2x

To je normální, že šlehačka nemá ráda kyseló marmeládu (do marmelády se často dává kyselina citrónová jako konzervant, a nejen ta, ovoce je samo o sebe kyselé), možná znáte mléko + kyselina = sražené mléko, zkusil bych místo šlehačke bílkový krém s marmeládou

sabi
hodnocení

Njn, ale v receptu to tak je, tedy přímo ve videu na youtube

Ty recepty a různé DIY na YouTube , jsou často podvod :)

 

hodnocení

1x
Zdravím, příště bych ten džem namazala raději na ten korpus a pokud vám jde o barvu šlehačky,aby byla růžová,lze použít želatinovy ztužovač od dr. Otkera za studena a tam vmichat ten džem.postup je na sáčku podrobně.
Právě dozrávají jahody,je vrchol sezóny,nahoru na dort,na šlehačku přidat pár krásných kousků jahůdek stejné velikosti a máte nej..dort hotový.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]