Dobrý večer, bílá trička kupuji u Hilfigera, že šatníku je vyřazuji jen kvůli flekům, nikoliv že by byly jak cedník. Jinak trička od Ferrari a Yakuzy nosím už hafo let, ale peru je převážně v ruce. Také mám trička po tatínkovi a tahám trička po klukách i po mamince. Některá, která mají přes patnáct let, se už tedy opravdu sypou a ty jsou fakt jak cedník. Ale to už přičítám vyloženě stáří. Takže trička mi vydrží hodně dlouho, si myslím. Spíš mám problémy s ponožkami a kalhotkami
Triček mám nepočítaně (4 dokonce ze zdejší poradny ), bavlněných, většinou neznačkových, takže každé přijde na ředu za poměrně dlouhý čas. Některá mám už dobrých 20 let a jsou pořád v pohodě. Peru je běžně v pračce s ostatním prádlem (většinou na 40).
Také mám jedno, které je v podobném stavu, jako to Vaše, ale tomu už bude možná nějakých 35 let a posledních 10 let ho nosím při práci na chatě .
doplněno 29.06.23 19:47:
Jo, ale bílé mám jenom jedno. Bílá barva se semnou nemá zrovna v lásce .
Děravé tričko? Žádný problém. Můj ex jedno děravé miloval, vůči dotazům kamarádů "Kdo po tobě střílel?" byl imunní a toto tričko si jako první věc vložil do kufru kdysi dávno před cestou k moři. Já jsem tričko potají z kufru vyndala. Po příjezdu k moři bylo zle, moc zle. Vypadalo to, že jedeme obratem domů. Prý jsem se zachovala hanebně. Ale zase ne úplně hanebně, protože doma to tričko ještě nějakou dobu sloužilo.
Dírka sem, dírka tam. Záleží na sebevědomí konkrétního nositele a jeho/jejího partnerky/partnera .
U triček si nepamatuji kdy jsem je koupil.. Ale dva cyklistické dresy Banesto mám cca 25 let a stav je "jako nové" a to včetně barev. A ano, používám je..
S otvory v tričkách problém nemám. Dříve byla kvalitnější, teď ta levná nekupuji vůbec, brzy se vytahají, ztratí barvu. Už nekupuji, dokonce ani manželovi, jiná trička než funkční, pro stálost barev a příjemné nošení. Trička, která by se měla prát ručně, mi do baráku nesmí.
Dobrý den,bílá trička,bílé ručníky,bílé košile a bílé kalhoty nedavam prát do pračky,ani je neperu ručně. Vyvářím je na sporáku ve velkém hrnci,kam nasypu jedlou sodu,přidám několik citrónů.Vodu přivedu k varu,sundam poklicí,pádlem promicham a vyvářím cca 5min.
Magdon - no,vidíte a před temi 40lety jsem ty pleny klidně strčila do automatické pračky. Ovšem ze všech stran se po uschnutí musely žehlit.. Dnes vyvářím bílé prádlo protože v pračce zešedne.
Dobrý den,bílá trička, ručníky, bílé košile a kalhoty nedavám prát do pračky ani je neperu v ruce. Vyvářím je ve velikém hrnci do ktereho přisypu jedlou sodu a vhodim pár nakrájených citrónů. Promicham pádlem,privedu k varu a vyvářím.Některé kousky prádla tohle vydržela až 25let.
Dobrý den, pokud vám záleží na výdrží a životnosti triček, tak vám mohu doporučit sice trošku dražší, ale tzv. zátěžová se dají pořídit u Cadenza. Tyto materiály jsou přímo vypracované vyšší hustotou materiálu na vyváření/ není nutná/ a delší životností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.