Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpadávající kůže - vagína . O co se jedná?

Od: nelis® odpovědí: 5 změna:
Jsem pana. Ale občas si Sednu blbě na WC někde. Našla jsem si ve vagíně nebo na ní na panenské bláně brýle flíčky asi odumřelé kůže, která padá a jde odtrhnout. Co to je?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Je to vážně kůže? Může to být i druh výtoku,ty bílé flíčky. Může být lehce přischlý,proto může jít někdy špatně odstranit. Vypadá to jako bíle fleky, může se vyskytovat uvnitř i na panenské bláně. Řádně myjte všechny záhyby, opravdu řádně. Pak uvidíte, nemělo by tam už být nic. Pořádná hygiena je základ. Ale pozor, vyhněte se mydlům apod. Zatím to zkuste pouze čistou vodou.

mate59
hodnocení

4x

Pano,plýseň asy.

hodnocení

0x
Jak občas mají chlapi sýr za předkožkou, tak ty máš něco takového na bláně. Hodně štěstí do života…

hodnocení

0x

Asi nějaký noční rauš...úplně se mi z toho zvedl žaludek *blee*

Dodržujte základní hygienická pravidla a až vystřízlivíte, skočte si na gyndu.

paveldvorak
28.06.23 07:47
hodnocení

0x

lepra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]