Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jahodová bábovka je hitem internetu. Dělal to někdo?

Od: guma odpovědí: 4 změna:

Zase to na mne na internetu vyskočilo. Děláte jahodovou bábovku a je dobrá?

ireceptar.cz/...

Jahodová bábovka je hitem internetu. Dělal to někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si myslim, že to není nic převratného. Udělat to můžeš z jakéhokoliv měkkého, šťavnatého ovoce. Tady je předností barva, vůně a ty kousky jahod. My děláme už léta letoucí buchtu (tedy třeba i do bábovkové formy buď s polevou nebo i bez) i z kompotu. Je to klasika, na internetu najdeš recepty ("kompotová buchta"). Výhodou je, že zpracuješ do chutné, šťavnaté pochoutky i kompot, o který už v rodině třeba není zájem - a to třeba i o ten jahodový...

kmet
hodnocení

0x

Nikdy jsem se stím nesetkal, ani jsem neslyšel, že by to někdo dělal, nebo to delat zvažoval. Koneckonců ani to na mě nevykočilo, tedy asi to není ani hitem mého internetu. Zkrátka, když napíšete do vyhledávače cokoli o jahodách, nebo o bábovce, budou vyskakovat související témata. Kdysi jsem kupoval výčepní zařízení a rekalmy na pípy se mě držely snad dva týdny.

kmet

liska5
hodnocení

0x

Netradiční rychlou bublaninu dělali v radiu. A místo mouky dávali strouhanku smíchanou s mletými ořechy. Do ní višně vypeckované a ovoce vůbec na menší kousky. Pekař doporučil i sem skořici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]