Nejste přihlášen/a.
Zase to na mne na internetu vyskočilo. Děláte jahodovou bábovku a je dobrá?
Já si myslim, že to není nic převratného. Udělat to můžeš z jakéhokoliv měkkého, šťavnatého ovoce. Tady je předností barva, vůně a ty kousky jahod. My děláme už léta letoucí buchtu (tedy třeba i do bábovkové formy buď s polevou nebo i bez) i z kompotu. Je to klasika, na internetu najdeš recepty ("kompotová buchta"). Výhodou je, že zpracuješ do chutné, šťavnaté pochoutky i kompot, o který už v rodině třeba není zájem - a to třeba i o ten jahodový...
Nikdy jsem se stím nesetkal, ani jsem neslyšel, že by to někdo dělal, nebo to delat zvažoval. Koneckonců ani to na mě nevykočilo, tedy asi to není ani hitem mého internetu. Zkrátka, když napíšete do vyhledávače cokoli o jahodách, nebo o bábovce, budou vyskakovat související témata. Kdysi jsem kupoval výčepní zařízení a rekalmy na pípy se mě držely snad dva týdny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.