Porada víc k pobavení než k důslednému postupu vaření dle DIN. Mělo by se nejdříve tak a tak, ale to bylo vynecháno i s chemickým patlalstvím. Udělal jsem to schválně. Do hrnca rozpůlil cibule cca 0,4 kg, vrhl vyškvařené dietní sádlo. V dřezu rozkrájel kus kližky z chudáka mrtvého vola nebo krávy. Pietně položil na polocibule, zalil vřící vodou. Naházel obvyklé koření, málo soli, před koncem pečení prdnu pastu ze soli a česneku. V troubě se peklo až peklovalo cca 5 hodin na 100°C, pak přidal tu česnekovou pastu a dál se to samo peklo v 250°C asi hodinu, dvě. Pak, až vyjde slunce, podívám se z okna a dojdu ke troubě. Jedna trouba, dvě trouby, přesto lituji i to hovězí, čím si muselo projít. No nic, má tam nové koření, pepř, majoránku a sáček papriky. Není tam ještě jíška. Cibuli vespod vytáhnu a rozmixuji a asi zahustím strouhankou a povařím se šťávou a masem. I když možná vynechám mouku. Jde o chuť masíčka které by nemuselo evokovat můj věk jakožto lidojedství ze hřbitovních pozůstatků. To by byla svíčková. Doporučované připalování cibulového základu spolu s práškem papriky je jako nucený křest v katolickém kostele nebo víra v lepší svět když se člověk přilepí na asfalt. Nakonec, kdo by poznal rozdíl v inovativním vaření s knedlíkem za 30 korun? Oh. Olíznutí vidličky namočené v horním tuku připomíná zrušit "trochu" Jalapeňos. Vařím skvěle without mikrosektářství,cz. Mám potom zjišťovat nejbližší potravinovou banku? doplněno 11.10.23 00:48: Dobré názory k vaření a postřehy k mé potřebě "přidat něco zvláštního když se nudím". Nicméně obvyklé postupy vaření odhazuji v dáli, leť! Když vim, jak funguje chuť guláše. Na připálenou cibulku bych mohl dát i klokana, podle receptur DIN. Já koupil hovězí. Tudíž žádné zázraky s připalováním a chuť vede k jednomu a to pro chuť hovězího, kvůli chuti skotu A dík, že jste mne pobavili a poučili. Moc díky všem.
Máš stejný kastrol jako já, lotře. To se ti to potom peče. Nicméně, je vidět, proč jsou nejlepší šéfkuchaři muži. Logika + fantazie a inspirace = guláš jaký svět neviděl. Já bych v létě akorát zkrátil to předpečení. Bylo by mi líto energie a tepla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.