Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
asi půl roku mám tmavé vlasy až černé. Obarvila jsem si je hennou. Chtěla bych červené proužky. Nevím, jak to udělat.
Ke kadeřnici nechodím a ani nechci. Asi před nedávnem jsem si koupila sprej na vlasy červené barvy. Bohužel i po šesti hodinách, když jsem si přetřela vlasy rukou, tak pouštěla barva. Jak je tedy vytvořit?
Děkuji za rady.
Vlasy se musí nejprve zesvětlit, poté teprve volit další barvu. Nevím, jak moc zkušeností s barvením proužků máte, ale já bych to nechala na odborníkovi. Namatlat celou hlavu jednou barvou umí každý. Proužky, aby byly pěkné se musí umět.
Asi tak
Proužky = melíry? Co jsem slyšel, tak se to dělá buď tak, že ti dají koupací čepici s dírama a háčkem se děma dírama prameny vlasů protáhnou a pak se obarví jen ty protažené. Nebo se barví každý pramen zvlášť tak, že se zabalí do alobalu (to asi když jich je méně a jsou větší).
Tady je problém ten, že tazatelka má černé vlasy a chce do nich červené proužky. To by ty háčkem vytažené pramínky měla nejdřív odbarvit, pak ty "paprsky" umýt a obarvit načerveno. Největší problém je to odbarvení. Sama možná o stupeň, ale jinak to nechat na kadeřnici.
Levné to nebude a představa, že každý měsíc odrostou vlasy centimetr a musí se proto stále dobarvovat, by mne vedla k přehodnocení svých požadavků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.