Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit proužky na vlasech?

Od: konadra odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

asi půl roku mám tmavé vlasy až černé. Obarvila jsem si je hennou. Chtěla bych červené proužky. Nevím, jak to udělat.

Ke kadeřnici nechodím a ani nechci. Asi před nedávnem jsem si koupila sprej na vlasy červené barvy. Bohužel i po šesti hodinách, když jsem si přetřela vlasy rukou, tak pouštěla barva. Jak je tedy vytvořit?

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vlasy se musí nejprve zesvětlit, poté teprve volit další barvu. Nevím, jak moc zkušeností s barvením proužků máte, ale já bych to nechala na odborníkovi. Namatlat celou hlavu jednou barvou umí každý. Proužky, aby byly pěkné se musí umět.

Asi tak *palec*

makk
hodnocení

2x

Proužky = melíry? Co jsem slyšel, tak se to dělá buď tak, že ti dají koupací čepici s dírama a háčkem se děma dírama prameny vlasů protáhnou a pak se obarví jen ty protažené. Nebo se barví každý pramen zvlášť tak, že se zabalí do alobalu (to asi když jich je méně a jsou větší).

liska5

Tady je problém ten, že tazatelka má černé vlasy a chce do nich červené proužky. To by ty háčkem vytažené pramínky měla nejdřív odbarvit, pak ty "paprsky" umýt a obarvit načerveno. Největší problém je to odbarvení. Sama možná o stupeň, ale jinak to nechat na kadeřnici.

Levné to nebude a představa, že každý měsíc odrostou vlasy centimetr a musí se proto stále dobarvovat, by mne vedla k přehodnocení svých požadavků.

sasa*
hodnocení

0x

Koupit lepší barvu! Třeba na auta...metalízu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]