Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Česnek v soli zelená

Od: jaros70* odpovědí: 5 změna:
Rozmixovaný česnek se solí časem dostává zelený nádech. Je to chemie, česneku nic není, je dobrý. Proč se to barví? Chybí olej nebo něco?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x
avatar babkazov

Ano, v soli vždycky zoxiduje a zezelená. Já mixuji, do hladké pasty, v oleji. A ve skleničce od jogurtu mi vydrží ve dveřích lednice hodně dlouho. Původní recept byl namixovat černek v olivovém oleji, ale už mám vyzkoušený řepkový nebo slunečnicový. *palec*V tom oleji voní, nečpí tak, jako v soli.

jaros70*
hodnocení

Dikec! Pasta nafukuje břicho, ale jak je dobrá!

Nerozumím. Proč pasta, česnek v oleji, nafukuje břicho? Troška v mase, v polévce, v pomazánce.

 

hkf4zi
hodnocení

2x

To je normálni, u mě s kysaným zelim dostane systou modro-zelenou barvu.

 

hodnocení

0x
avatar aja1946
Mně nikdy neměla. Musíte se vyhnout 3 věcem, zaprvé musí být český a do pasty použít je zdravé stroužky, použít jen čistou sůl bez fluoru nejlépe mořskou nebo himalajskou. Já už mám v lednici rok starou past a je krásně bílá, dávám 2 díly česneku a 1 soli

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma česnek v soli

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]