Ano, v soli vždycky zoxiduje a zezelená. Já mixuji, do hladké pasty, v oleji. A ve skleničce od jogurtu mi vydrží ve dveřích lednice hodně dlouho. Původní recept byl namixovat černek v olivovém oleji, ale už mám vyzkoušený řepkový nebo slunečnicový. V tom oleji voní, nečpí tak, jako v soli.
Mně nikdy neměla. Musíte se vyhnout 3 věcem, zaprvé musí být český a do pasty použít je zdravé stroužky, použít jen čistou sůl bez fluoru nejlépe mořskou nebo himalajskou. Já už mám v lednici rok starou past a je krásně bílá, dávám 2 díly česneku a 1 soli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.