Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá hotová omáčka na pizzu

Od: tomkk® odpovědí: 10 změna:
Zdravím, nemáte ověřený tip na nějakou hotovou dobře okořeněnou omáčku na pizzu, která se dá standardně koupit v obyčejném Lidlu/Penny/Tesku/Kauflandu? Aby to nebyl jen kečup, nebo protlak, ale něco výrazně kořeněnějšího, co už se nemusí dochucovat.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Zdravím , osobně si myslím , že je lepší to udělat doma. Nestojí to skoro nic a nezabere to ani moc času . Já používám Passatu Cirio , do toho dám dle chuti sušenou bazalku , oregano , sůl a pepř , někdy trošku česneku a samozřejmě cukr . Není snad nic lepšího :)
hodnocení

Díky, zkusím.

odpovidam
hodnocení

1x

Kupte tuhle. Je ochucená solí, cukrem a bazalkou. V Bio kvalitě. Jen otevřete a používáte.
Seženete v Lídlu.

Dobrá hotová omáčka na pizzu
Je to zajímavý produkt , nicméně jsou to sekaná rajčata , nikoliv hladká omáčka , jako známe z pizzerie :)

To samé seženete v hladké podobě ve skle, také v Lidlu. Jen to má tu jejich modrou italskou etiketu.

hodnocení

hodnocení

0x

Nemusí dochucovat. To je potíž, neb každý má jiný chutě. Něco je pro jednoho bez chuti a pro druhého to samý už moc pikantní.

hodnocení

Když si člověk koupí v pizzerii pizzu, tak se dá očekávat, že je standardně dochucená. Takže takovou omáčku bych rád koupil. Prostě něco bezpracného pro chlapa. :)
juju

Já si dělám domácí, omáčka je dužiny čerstvých rajčat, bazalky, oleje, soli a je-li potřeba tak vodu a to je podstatě vše. Mix všeho možného nemám rád.

hodnocení

Já se ptám na dobře okořeněnou konzervu, a vy už i o matlání celých rajčat. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]