Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký koupit hřeben a kde ho sehnat?

Od: market* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den dámy, poradíte mi prosím jaký hřeben si koupit a případně kde ho sehnat? Sháním takový na ,,uhlazování,, vlasů, např. když si udělám culík nebo drdrol, tak na ty cancourky vlásků. Mám takový gel (lepidlo), který se na to používá, potřebuji ale ještě hřeben, kterým si to učešu. Poradíte mi někdo jaký si koupit? Mým normálním kartáčem je to problém. A ráda bych vyzkoušela jak to vypadá na mě, když to ostatním tolik sedí, kromě toho mi i pramínky neustále překáží v práci a lezou mi do očí. Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Chce to projít pár drogerií v okolí. Ptát se a porovnávat. Co sedne mně, to nemusí vyhovovat druhým. Mám jich několik a stejně používám ten nejstarší, co neškrábe a je hustý akorát pro mne. U jednoho nového se "bodliny" snadno vyvracejí, tak jsem se opět vrátila ke starému.

hodnocení

0x

Dlouho hledám malý hřeben do kabelky, tak jsem si všimla malých kulatých kartáčů. Visí vedle hřebenů. Mají krátké štětinky a prodavačka říkala, že jsou na uhlazování. *hej*Také si myslím, že máte vlasy hodně suché a ty lítají. Je dost bezoplachivých přípravků, které vlasy nezmastí, ale fungují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]