Zdravim, chci udelat falesny marcipan na modelovani a potahovani dortu. Co jsem nasla za recepty tak se dela z cukr moucky, suseneho mleka, bilku a medu. Myslite ze bude fungovat kdyz misto bilku dam vodu (v norm marcipanu se pouziva), misto medu treba javorovy sirup (nebo slo by vynechat uplne slozku medu?) A cast suseneho mleka nahradim mandlovou moukou.
Dobrý den, dělám jen z cukru moučky, sušeného mléka, malinko vody a trochu aroma. S tou mandlovou moukou nemám při zadělávání falešného marcipánu zkušenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.