Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Kdysi jsem viděl u ženy prsa která vypadala tak, jak kdyby obsah dvojek zcela někdo vybral a zůstala jen a jen kůže. Nevíte někdo čím to mohlo být způsobené?
Ohledně takových prsou /typu medvědí uši/ mám super zážitek. Na pokoji v rehabilitačním ústavu byly se mnou dvě staré paní 80+. Když se jedna taková vyšší, kostnatá, převlékala, ta starší suchá babka se se zájmem vyklonila a zcela vážně se zeptala: To máte svoje, nebo silikony? Říká se, že ticho léčí. Mne tam vyléčily výbuchy smíchu.
Myslím,že málo starších žen má plná prsa, proto si nechávají voperovat implantáty. Stejně jako se tvoří vrásky, povadá kůže, a to není výsada žen - i toto je jednou za známek přibývajících let. Když se podíváte na nějaký dokument např z pralesa,uvidíte, že staré ženy mají prsa bez tukové tkáně. Často se lidé nedokážou smířit s tím, že už jim není 20,proto mají plastičtí lékaři tolik práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.