Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může znamenat?

Od: emma odpovědí: 2 změna:
Ahoj před 3dny sem měla naruzovely hlen skoro žádné bolesti jen trochu vaječníky dnes sem měla dostat ms ale mám takový bilkovy hlen jinak ms mám trochu nepravidelnou a snažím se otěhotnět co by to mohl bejt hlavně ten hlen? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Je zakázáno opakovaně vkládat stejnou otázku. Jestliže budete pokračovat v té původní, tak jakýkoliv příspěvek onu otázku vyhoupne opět na první místo.

Tady není lékař. Toto je laická poradna, kde se radí ze zkušeností. A ty jsou u Vás specifické. Zde Vám odpoví plno důchodců, učitelka češtiny, řidič bagru, chemik, elektrikář, stavební inženýr, ale ne gynekolog. Navíc neuvádíte podstatná fakta.

pb®
hodnocení

0x
Pokud se snažíte otěhotnět pak možná těhotná jste. Hojnější výtok v těhotenství je normální, tělo se tak brání možnému vniknutí infekce. Narůžovělý hlen může značit nidaci, sama jsem při uhnízdění vajíčka při prvním těhotenství lehce špinila. Menstruace nepřišla, je na čase udělat si test.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]