Nejste přihlášen/a.
Já bych se chtěla zeptat, když budu mít pohlavní styk,a půjdu ke gynekologovi za rok,tak to zjistí že jsem měla sex před rokem? vím je to blbá otázka,ale mě to zajímá,
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
8x
Gynekolog jistě zjistí, že jste někdy měla pohlavní styk.
Zcela jistě ale nezjistíí, že to bylo před 365 dny ve 20:45..
Přijde paní na vyšetřeni ke gynekologovi a on se jí ptá "kdy jste měla poslední pohlavní styk?". Paní se koukne na hodinky a povídá "napiště asi tak před 15 minutami pane doktore".
1x
ctenarka
0x
Vřele doporučuji tento "pohlavní styk" odložit na dobu, kdy budete fyzicky i psychicky zralá a nejlépe i vdaná.
Co se gynekologů týče, tam na žádnou pomoc nebo "dobré srdce" nelze spoléhat. Duševně ( i mravně ) zdraví muži se tomuto oboru nevěnují.
Co se gynekologů týče, tam na žádnou pomoc nebo "dobré srdce" nelze spoléhat. Duševně ( i mravně ) zdraví muži se tomuto oboru nevěnují.
Duševně i mravně zdraví muži se vyhýbají pohledu na ženská rodidla? Ve kterém století jste byla naposledy u lékaře?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenská blána
- Jak hluboko je panenská blána?
- Je tohle panenská blána?
- Protržení panenské blány musí bolet?
- Tampon vs panenská blána
- Odstranit panenskou blánu u gynekologa?
- Panenská blána - fámy o ní
- Zřejmě tuhá panenská blána
- Panenská blána - jak to má být?
- Panenská blána
- Panenska blana
- Panenská blána
- Panenská blána, jak dlouho bolí?
- Panenská blána - jak si zvýšit práh bolesti
- K čemu slouží panenská blána?
- Panenská blána
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]