Já bych se chtěla zeptat, když budu mít pohlavní styk,a půjdu ke gynekologovi za rok,tak to zjistí že jsem měla sex před rokem? vím je to blbá otázka,ale mě to zajímá,
Gynekolog jistě zjistí, že jste někdy měla pohlavní styk.
Zcela jistě ale nezjistíí, že to bylo před 365 dny ve 20:45..
Přijde paní na vyšetřeni ke gynekologovi a on se jí ptá "kdy jste měla poslední pohlavní styk?". Paní se koukne na hodinky a povídá "napiště asi tak před 15 minutami pane doktore".
ak řečeno výše, po roce s jistotou nezjistí ani to, jestli před tím rokem šlo o pohlavní styk nebo k defloraci došlo jinak. Tedy pokud si nevšimne jizvy po císařském řezu .
Dobrý den, může to poznat podle sliznice, která může být podrážděná, nebo podle zbytků spermatu. Ale ne za rok. Za rok vlastně vůbec nepozná,zda jste měla pohlavní styk. Pokud jde o panenskou blánu si můžete narušit i jinak. Třeba při sportu nebo masturbací. A mimochodem - gynekologovi do toho je velké prd. Pokud tedy k němu nepřijdete ve čtrnácti s počínajícím těhotenstvím.
Vřele doporučuji tento "pohlavní styk" odložit na dobu, kdy budete fyzicky i psychicky zralá a nejlépe i vdaná. Co se gynekologů týče, tam na žádnou pomoc nebo "dobré srdce" nelze spoléhat. Duševně ( i mravně ) zdraví muži se tomuto oboru nevěnují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.