Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ster děložního čípku?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Je nutný při preventivní prohlidce nad 70 let? Mně ho dr.zqsadne nedělá a stejně staré kámoš e ano,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Je nutný, bez ohledu na věk. Cituji z info VZP: "Při preventivní prohlídce se zároveň provádí screening karcinomu děložního hrdla – lékař odebere vzorek tkáně z děložního čípku a odešle ho k cytologickému vyšetření do laboratoře. vzp.cz/... *pozdrav*
07.06.23 12:19
hodnocení

Diky

hodnocení

3x

Stěr mi dělá i po sedmdesátce jednou za rok. Jestli je to nutné, jsem se neptala, určitě to není na škodu a na toto preventivní vyšetření máme nárok na pojištovnu.

hodnocení

2x

Ano - u nás pravidelně 1x ročně a výsledky posílají milou sms :)

Tak tak a po roce mi přijde milý mailík, že se těší na moji návštěvu.:)

liska5
hodnocení

0x

U nás také gynekolog stěr dělá i po 70. Ale mailík mi nechodí. Když chci vědět výsledek, musím si zavolat. Ani nevolám. Kdyby byl nález, tak mi zavolají sami

meg
hodnocení

0x
Stěr určitě ano i po 70.Otázka ale je jaký.Ten obyčejný,hrazený pojišťovnou,je taková ruská ruleta,nezachytí vše.Nechávám si dělat lepší za příplatek 600 korun,jistota je jistota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]