Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: lucik* odpovědí: 24 změna:
Ahoj chci se zeptat je možné že jsem těhotná? Vysadila jsem antikoncepci poslední ms byla 11.5. Sex byl 26 a 27.5. Mám takové zvláštní pocity b podbřišku. Vím že mi to potvrdí jen doktorka,ale já se ani nevyznám v těch plodných dnech a jestli to vůbec je možné tak rychle otěhotnět po antikoncepci.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, ano, gratuluji (snad jsem první). Zdravím!
P.S. Je fajn, že máme na takovéto nepodstatné otázky internet a nemusíme obtěžovat doktora .
lucik*
hodnocení

Jestli je k čemu gratulovat
05.06.23 23:35
viš ty.

hodnocení

4x

Tož,to chce skočit do lékárny a hned se uvidí;)

lucik*
hodnocení

Myslím že je ještě brzy?

hodnocení

4x

Jen připomínka: Kolik je vám, že se nevyznáte v plodných dnech? A když se v nich nevyznáte, tak nesouložte bez ochrany. Tak, jak jste to napsala, jste na 99% těhotná. Po vysazení antikoncepce stačí málo a jste v tom! Gratuluji!

lucik*
hodnocení

Chci být těhotná,počítala jsem si plodné dny jen si s tím nejsem jistá. A po vysazení antikoncepce jsem to nečekala tak rychle

Pak gratuluji dvojnásob *slunce*

flok

A ví o tom poskytovatel genetického materiálu? Že jste vysadila?

Možná že ano a možná taky, že ne. Ve včelách se jede nevyzná.. (Moudro medvídka Pú). ;)
vim
04.06.23 05:30
hodnocení

Ví o tom

hodnocení

4x

Plodné dny jste trefila celkem dobře a ano, je možné otěhotnět hned první cyklus po vysazení HA. Nestává se to, ale nic tomu principiálně nebrání.

Ale reálně něco detekovat bude možné až s první vynechanou ms.

bg
My mame z prvniho cyklu po vysazeni dvojcata. Takze ano, jde to :)
rt*
A nejsou nějak poškozená?
liska5

Znám plno dětí takto vzniklých. A stává se to docela často. Z těch, co znám, poškozené není žádné. Pokud je nekvalitní vajíčko, tak i po oplození zanikne.

bg

Vůbec, naprosto zdraví téměř 14letí puberťáci :)

Puberťáci.. takže vlastně poškození:)
Také máme jednoho doma.
sasa*

No to je dobrý, koukám, než to tady vyřešíte ,tak paní (slečna) porodí a bude...hotovo. Pak budeme řešit výchovu jejího

dítěte.

liska5
hodnocení

2x

Vůbec to ještě není jasné! Pokud máte pravidelný cyklus a počítáte ho od 1.dne menses, tak byste měla dostat následující menses 8.6., což je za 5 dní. Oplodňující soulož měla být o dva dny dříve, tedy 24.5. Raději 13. den než 16. Ale po vysazení antikoncepce je možné všechno. Přesto bych s gratulacemi počkala.

sasa*
hodnocení

0x

nikdy není brzy.

Naopak, dělat test příliš brzy vede k falešnému negativnímu výsledku.

hodnocení

0x
ale chybí informace, kam se stříkalo

lucik*
hodnocení

Nejsem těhotná
liska5

Po hormonální antikoncepci je dobré nějaký čas počkat, až se srovná přirozený cyklus. Zkuste si měřit teploty /vagina n. rectum/ ráno, než vstanete a naučte se podle toho poznat okamžik ovulace. Zapisujte si na milimetrový papír nebo do kalendáře z gynekologie. V první fázi cyklu je teplota v nižší hladině, v den ovulace ještě víc klesne a pak vyletí na vyšší hladinu. Ten zub v grafu /dolů - nahoru/ signalizuje ovulaci. Pak následuje rovnoměrně zvýšená hladina až do menses. Před nimi je taky krátký pokles. Pokud ale neklesá a zůstává ve vyšší hladině, tak je pravděpodobnost těhotenství. Ovulace bývá nejčastěji v rozmezí 9.-14. den od prvního dne menses. Teplotní křivku může ovlivnit nachlazení, nemoc! Taky pak je na místě, aby o sebe dbal muž. Vůbec oba správnou životosprávu s dostatkem Zn a vitamínů a pohody.. Dobré je užívat Gynex. Možná i oba. Více k tomu na poradně Energy - MUDr Bohdan Haltmar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]