Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisky Skechers, materiál syntetika, trvanlivost, vs kožené Prestige?

Od: postcd® odpovědí: 6 změna:

Jakou má asi tento materiál ("syntetika") trvanlivost oproti kůži?

bata.cz/...

Mám dobrou zkušenost s koženými mokasíny Prestige, značky Moleda moleda.cz/...

vydržely mi řadu let a potřebuji nové pro všestranné použití, pro práci, vycházku, do města, +/- celoroční, ideálně česká výroba a rychlé nazouvání bez zavazování. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

žádná syntetika se nevyrovná kůži.

pb®
hodnocení

0x
Skechers boty jsem si koupila dva páry za 1200Kč ve Fashion areně a panebože jsou tak pohodlné, že tam pro bě budu chodit třeba každý půlrok. Jen tak nějaké boty nesnesu, skoro do všech dávám ortopedickou vložku. Do těchto nemusím.
hodnocení

Počítám, že je nepoužíváte roky, například denně takže nemůžete odpovědět na otázku ohledně trvanlivosti materiálů a z jakého materiálu je svršek těch bot? Mimochodem, ty co jsem uváděl byly opravdu překvapivě pohodlné, měkké. Mají jakousi odpruženou podešev, paměťovou stélku Air-Cooled Memory Foam.

hodnocení

0x

Skechers jsou nejpohodlnější boty, jaké můžou existovat. Řadu let je kupuju, jak zimní, tak letní nazouvací tenisky. Akorát jsou oproti jiným botám o číslo větší, takže brát o číslo menší, než je vaše velikost.

hodnocení

Když je kupujete řadu let, můžete se vyjádřit k trvanlivosti materiálů (a častost použití bot), nevím jestli je svršek vašich bot Skechers ze syntetiky, textilu, nebo čeho.

Já denodenně nechodím, takže mi vydrží i několik roků. I ty látkové vydrží hodně a neprodřou se. Na zimu kožené. Mají bezvadně odpruženou podrážku a chodí se v nich jak v bačkorkách.

Teď mám zrovna v jedné patě dvě ostruhy a v jiných bych nevydržela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]