Nejste přihlášen/a.
Jakou má asi tento materiál ("syntetika") trvanlivost oproti kůži?
Mám dobrou zkušenost s koženými mokasíny Prestige, značky Moleda moleda.cz/...
vydržely mi řadu let a potřebuji nové pro všestranné použití, pro práci, vycházku, do města, +/- celoroční, ideálně česká výroba a rychlé nazouvání bez zavazování. Děkuji
Skechers jsou nejpohodlnější boty, jaké můžou existovat. Řadu let je kupuju, jak zimní, tak letní nazouvací tenisky. Akorát jsou oproti jiným botám o číslo větší, takže brát o číslo menší, než je vaše velikost.
Když je kupujete řadu let, můžete se vyjádřit k trvanlivosti materiálů (a častost použití bot), nevím jestli je svršek vašich bot Skechers ze syntetiky, textilu, nebo čeho.
Já denodenně nechodím, takže mi vydrží i několik roků. I ty látkové vydrží hodně a neprodřou se. Na zimu kožené. Mají bezvadně odpruženou podrážku a chodí se v nich jak v bačkorkách.
Teď mám zrovna v jedné patě dvě ostruhy a v jiných bych nevydržela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.