Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak už z předmětu otázky vyplývá - nemám ráda ani sukně a ani šaty.
Chápu, že lidé jsou odlišní. Spíš nemám ráda, když jsem výrazná ve společnosti a nejsou mi šaty úplně pohodlné. Už jako malá jsem se doma líčila a hrála na princeznu. Vždycky mi, ale maminka nadávala, že jsem zmalovaná, malují se jenom lehké dívky atd.. A od té doby už se nemaluji, jsem spíš sportovní typ, který má na sobě mximálně drobné naušnice.
Jsem i ve společnosti dosti nervozní a měla bych pocit, že mi lidi budou dávat najevo, že na šaty nemám postavu. Nevíte, kde bych mohla mít problém. Šaty či sukně jsou pro mě možná i nepoholné, protože chodím docela rychle a připadají mi takové nepraktické. Parádím se maximálně tak na ples.
Předem děkuji za úvahy, jestli mou situaci mám řešit či si dělám zbytečné starosti.
Před muži jsem zkrátka v sukni či v šatech nesvá...
Neřeš to a nedělej si s tím starosti, choď oblíkaná, jak je Ti pohodlné. Příčinu své "chuti" znáš (naštěstí je to jen prkotina). Jestli ty sukně nosit chceš (sice píšeš, že ne, ale proč bys jinak zakládala otázku?), ale máš problém s pocitem, tak se koukni po nějaké nenápadné, sportovní sukně vhodné k Tvé postavě a začni těmi.
Maminka vám sebevědomí asi moc nedala,spíš naopak.Můžete začít nosit třeba sportovní sukně i šaty a až si zvyknete,tak nebudete mít se sukní a šaty problém.
Vaše obavy jsou naprosto zbytečné! Pokud nechodíte v teplákách, jak je to dneska běžné, tak všechno je lepší! Moje příbuzná např. zjistila, že ve velkých vedrech je místo šatů mnohem lepší chodit v tenkých plátěných kalhotách s plátěnou halenkou bez rukávů a je spokojená. I vypadá lépe než v těch obtažených šatech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.