Nejste přihlášen/a.
Toto je zdravotní problém, který byste neměla řešit na fóru, ale u lékaře. U psychiatra se můžete objednat bez doporučení praktického lékaře. Je možné, že k nemoci bude mít partner určitou dávku tolerance. Pokud by se ale dověděl, že vaše praktické konání ovlivňuje cosi iracionálního, byl by to nejspíš důvod k rozchodu.
Za prvé se urychleně a definitivně vykašlete na veškerou psychotroniku, včetně karet. ( Zajímavé svědectví bývalého proutkaře je třeba tady uloz.to/... )
Za druhé "strachy, že to nedopadne dobře"souvisejí i s tím, co děláte. Jak se k tomu chlapovi ( i ostatním ) chováte. Když ze své strany uděláte všechno pro to, aby neměl důvod k nespokojenosti ( včetně žárlení ), pak by mohl vztah vydržet. Pokud se přesto sesype, tak budete vědět, že jste ze své strany udělala vše, co se dalo.
Za třetí jsou dnešní ženy dosti "splachovací", snadno zapomenou a najdou někoho dalšího, takže možností máte pořád dost.
Dobrý den. Zapracujte na svém sebevědomí a nenechte se ovlivňovat ničím (karty, horoskopy atd.). Pokud chcete, aby vztah vydržel, musíte na tom společně s partnerem pracovat. Důvěřovat si a snažit se, aby vám spolu bylo dobře. Hodně komunikovat. Zajímat se o karty atd. můžete, ale nesmíte tomu propadat tak, jak to děláte Vy. To byste se také z depresí nemusela nikdy vyhrabat a zroskotal by Vám každý vztah.
Máte problém, já tomu rozumím, taky jsem si zažila zklamání. Akorát tedy nevěřím na karty, věštby, horoskopy a tyhle kraviny. Je fajn, že si svoje "strachy" uvědomujete. Možná by nebylo na škodu to s někým probrat, pořádně to rozebrat, např s psychologem.
Také e možné, že jsi šla do vztahu, kdy ještě nejsi připravená přijmout nový vztah. Ještě to nemusíš mít uzavřené, tu minulost. Nevím, jak dlouho po rozchodu s ex jsi šla do nového vztahu, ale já mám za to, že je dobrá delší pauza.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.