Nejste přihlášen/a.
Recept neznám, nehledám, nedělala jsem. Pokud bych ho ale potřebovala, tak bych si pomohla želatinou z pomerančové šťávy s trochou dužiny. Byl by ale neuchovatelný, čili na spotřebu do 3 dnů.
Nebo bych experimentovala s přídáním vařeného rosolu z želírujícího ovoce /jablka, rybíz, angrešt/. Jestli by ale některá z ingrediencí byla syrová, tak musím počítat s kvašením a plísní. Taky možná sterilovat opakovaně na teplotu k 60°C /?/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.