Nejste přihlášen/a.
Jsem si dělal shake ze syrové mouky. Mám se bát?
Příště to radši proženu mikrovlnkou
0x
Jo, jeden američan taky zkusil si vydělat peníze tím, že vysoudí peníze za to, že dá kočku ošušit do mikrovnky. No povedlo se mu to, protože to nebylo napsané v upozornění v příbalovém letáčku. Kočka zemřela. Prostě amerika, nedoufám, že něco příbužní vysoudí, věřím v to.
----
Většina většina syrové mouky je nezávadná, ano, vímečně může být problém, když bude mět e-coli, tak ještě záleží na podkmen-některé druhy e-coli jsou takové že si snimi dokáže bez všimnutí tělo poradit, pouze jedna (O157:H7) má úmrtnost v 1-5% a to je spojené spiš s malémia děckama. No, já ju také kuštuju - linecké těsto. Ryziko neřeším, to by taky neměla jíst majoneza, v Praze zmrzlinu ze stánku, cukyna, větrníky a tak.
0x
Jo jo, dnešní doba! Ještě tak před 30 lety by byl ten, kdo dobrovolně jí syrovou mouku, považován za poťapa. Inu, to jsou ty pokroky k horšímu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.