Zůstává a vždycky zůstávalo. Naříznu po délce, stáhnu "střívko", střívko položím na prkénko masovou stranou nahoru, prsty levé ruky přidržím a tupou stranou nože v pravé ruce zbytky masa seškrábnu. Postup opakuju, dokud je co škrabat. Pak to shrábnu do pusy. Účinnost 99,9%
Zdravím paní Liško, mne, jako antikuchaře to napadlo hned, že je to na utopence, páč manželka často nadává, že to nejde loupit, když dělá utopence. Na opékání neloupe nikdy.
Milý Milane, mohlo mne to napadnout, ale jelikož jsem buřty 100 x častěji opékala, než nakládala do láku, tak mne to hned netrklo. Už jsem holt ve věku, kdy se mi prodlužuje vedení
Jinak bych ty slupky dávala psovi, aby si taky užil...
Také mě ta umělohmotná střívka pijí krev. Někdy jdou sloupnout a někdy, při jakémkoliv fíglu ne a ne a ne! A nejvíce ne, když jsem utopence slíbila a chci se vytáhnout. A just ne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.