Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pleťové krémy

Od: maky® odpovědí: 12 změna:

Hezký den přeji, milé dámy, poslední dobou jsem si všimla, že čím dál víc pleťových krémů má na kelímku napsanou výstrahu, že se nesmí nanášet kolem očí. Ve věku 73 si nanáším důkladně krém hlavně kolem očí. Je to nějaký trik, abychom si ještě kupovaly specielní oční krémy? Nikdy jsem nepotřebovala víc než jeden denní a jeden noční.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já si myslím, že se výrobci hlavně jistí, aby se na nich nikdo později nehojil v případě nějaké reakce..Je to jako u všeho, třeba u nábytku, že ho máte přišroubovat ke zdi, atd...

hodnocení

4x

Jak už tady bylo řečeno, je to zřejmě kvůli tomu, aby někoho nenapadlo podat žalobu, že se mu dostal krém do očí a že má nějaké následky. Jsem stejného věku a mažu se stejně jako Vy, a ještě nikdy jsem s tím neměla sebemenší problém, a to si ho klidně rozmažu i na víčka očí a nic. Žádná katastrafofa se ještě neodehrála. A to jsem za tu dobu už vyzkoušela různé druhy všelijakých krémů. ;)

Naprostý souhlas. Mažu i víčka. Celý život. *palec*

ben®
hodnocení

2x
Dobry den, to je upozorneni vyrobce na opatrnost, aby se krem nedostal do oka, resp. kolem oka neublizi, v oku by mohl zpusobit mozna nejakou reakci. Zdravim!

pety
hodnocení

2x

Nanášet kolem očí můžete, ale pozor, aby se vám nedostal do oka, tak je podle mě i ta výstraha míněna. Ono, někdy stačí jen trošku špatně rozetřít, mrknout a krém je v očích, pak může způsobit nějaké problémy, jako štípání atd.

liska5
hodnocení

2x

*hledam*A já si naopak v LIDLu koupím BIO BIONE Exkluzive OČNÍ KRÉM s koenzymem Q10 v kelímku 51ml a namažu se s ním celá. Teda celý obličej :-D* Tak se mne jejich finta nedotkne.

hodnocení

Dělala jsem to také tak, až jsem si jednoho dne vzala lupu a přečetla to varování. *sok*Nikdy mi však oči neštípaly, přece si nebudu kupovat na každý kousek obličeje jiný kelímek. *zed* Ten oční krém v Lídlu jsem přehlédla, tak ho vyzkouším na celý "ksicht" jako liška.:-D

liska5

Maky, je to bílý kelímek s fialovým nádechem a stříbrným obdélníčkem. Ale zdá se mi jaksi málo mastný. Lepší je Bio BIONE Výživný mandlový krém na velmi suchou a citlivou pleť. To je zas bíločervený kelímek. A nikde žádné varování ohledně očních partií, tak ho používám právě na ně. Jen si nejsem najednou stoprocentně jistá, jestli to je z LIDLu, kde většinou nakupuju. Občas totiž něco přitáhnu z trhů..

hodnocení

Liško, podívám se v Lídlu, díky. *vtip*

liska5

Teď to hledám na internetu, a ono je to o dvacku dražší, než mám cenovky na krabičkách. To jsem to teda stihla..

hodnocení

V Lídlu také prodávali "tělové máslo" - velký průhledný kelímek s patentním zacvakávacím zavírátkem, mastný a úžasná vůně. Na léto, kdy je to samý bazén, samá sprcha, vydrželo mi to na dvě léta. Výběr několik vůní. U nás to v Lídlu úplně zmizelo, od zimy to hledám.

liska5

Pamatuji si ty velké kelímky. To možná příjde, ale bude se to jmenovat jinak a cena bude dvojnásobná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]