Keramický hrnek s vtipným obrázkem a textem mu bude skvělým parťákem. Hrnek na kávu nebo čaj je v originálním retro stylu, tvarem připomíná plecháček, ale je vyroben z kvalitní keramiky.
Většina lidí z takových klidně pije. Já kávu nebo čaj jen z porcelánových nebo ze skla. Těm keramickým glazurám nevěřím. Pro mne by byl na ozdobu nebo na další darování. Na tom dně je symbolek pohárku s vidličkou, tudíž nezávadný k pití. A taky adresa, kde si to můžeš ověřit.
Hrnek je pěkný, neptala jsem se na názor komu se líbí a kdo by zvolil jiný. Děkuji těm, kteří mi pomohli vyřešit otázku, jestli se může používat k pití podle spodní značky skleničky a vidličky
Akorát i když je tam myčka, tak bych nevolil na myčce tu nejvyžší teplotu. DO 50C asi OK. Ta chemie a vařící voda ten sítotisk nebo co to je na hrnku vybledne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.