Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik přibírat během M. Nebo před?

Od: manca odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dneska jsem se zhrozila...
Moje normální váha je kolem 60 plus mínus dvě kg.
Dneska..jsem se vážila..a 64,5
Dneska to mám dostat nebo během pár dní.
Je to normální?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli mluvíte o tom, že čekáte v brzké době menstruaci, je úplně normální, že se zvýšila Vaše hmotnost. Tělo se zavodňuje. Po skončení menstruace to zase všechno splaskne.

manca
Jo to mluvím. No asi jsem to nikdy nesledovala.
liska5

Tělo před menses zadržuje vodu, a navíc je nov. I fáze měsíce mají na tělesnou váhu vliv. Nejlíp se hubne, když měsíc couvá / má tvar C/, nejlíp přibírá, když dorůstá /D/.

hodnocení

0x

Je to tak. Před menstruací tělo zadržuje vodu. Proto v té době máme malé podprsenky a nedopínáme sukně nebo kalhoty. A ještě něco. Bolívá nás hlava. Mozkové pleny jsou plné vody a tlačí na lebku. Stačí, místo prášku na bolení hlavy, uvařit a vypít urologocký čaj nebo vzít odvodňovací prostředek. Nic ale drastického, ať se neodvodníme příliš a rozhodíme si nerosty a ionty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]