Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zarůstající nehet na noze?

Od: renatak odpovědí: 4 změna:
Dobrý den je mi 25 v 18ti mi objevili sníženou funkci štítné žlázy beru euthyrox 88 . Celkem dost velký pokrok ve všem ale i nehty hlavně na nohou. Před 18 bych si zlomila prsty nehet dneska je mám hodně pevné na nohou až trochu moc a na prsteníčku (noha) mi zarůstá pořád a pořád. Nepomohlo ani vystříhat celý (kompletně celý), vyčistit celý prst a vydezinfikovat pořád roste špatně, není tenký má tak 3-5mm beze srandy nehet na tloušťku. Jinak všechny prsty i na rukách v pohodě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x
To je ukázková plíseň nehtu. Kupte Exoderil a kapejte každý den než to odroste.
sasa*

Ano plíseň jak z učebnice, ale já vyplácal 4 exoderily na nehet na malíčku u ruky a nic- beze změny.

zaseja

Exoderil jsem používal asi 3 roky a zbytečně, až mi pak poradila sestra na diabetologii zkusit jablečný ocet a plíseň po odrostu nehtu zmizela, takže asi do půl roku, bylo to na palci a tam to trvá dýl, než celý nehet odroste.

Máčel jsem ten nehet ráno, večer a někdy i po obědě.

renatak
14.05.23 01:41
hodnocení

.
Zarůstající nehet na noze?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]