Nejste přihlášen/a.
Sako, jakožto původně pánské oblečení si ženy převzaly a nosí jej v upravené podobě (střihu).
Přijde mi to tak neženské. Proč to nosíte, stejně jako kalhoty?
Viděl jste Anděly? Tedy předávání ceny Anděla? Všimnul jste si mladého Žbirky? Měl na sobě černé tričko, černé sako a černou řasenou sukni až na zem. A černě nalakované nehty. A jak mu to slušelo! Líbil se mi. Miluji saka, nemám ráda lehké halenky s volánky a krajkami. Navíc, nenávidím jejich žehlení a údržbu vůbec.
Je zajímavé, jak jsme se všichni obdivovali Západu, jak si všichni dělají, co je baví a nosí to, v čem se cítí dobře. A teď kritizujeme a hodnotíme to, do čeho nám je prd. S přehazovačkou.
Ženy se už léta snaží vyrovnat mužům. Já to sice nechápu, ale je to tak a oblečení je nejsnazší cesta.
Ženy se nesnaží, ony jsou nuceny se vyrovnat mužům. Ve chvíli, kdy muži začali bojovat v I. a II. světové válce, musely ženy do práce a zastat chybějící muže. A už z té práce nikdy nedodešly. Ono těžko se bude s paleťákem v Lidlu jezdit v šatičkách a na podpatku. Takže rifle a tenisky. Společnost se vyvíjí, v antice nosili šaty všichni, časem je třeba nebude nosit nikdo. I královna Alžběta II. oblékla montérky, když za války opravovala náklaďáky. Muž dávno ztratil svoji pozici živitele a ochranitele rodiny. Těch, co opravdu rodinu sami uživí, je minimum. Většinou musí pracovat i žena. Když po nás chcete práci, nechtějte křehké květinky. Většinou se mluví o krizi mužství, o krizi ženství jsem nikdy neslyšela.
1.Právě ta úprava ze saka či kalhot udělala ženskost, je to střihem - většinou.
2. Je to pohodlná součást oblečení. Většina současných žen nemá živitele rodiny, není manželovi "pro parádu", tudíž ne vždy jsou pohodlím sukně či šaty, - ale maká. V ČR stejně tvrdě jako muži a za 3/4 jejich platu (kromě dělnických profesí).
3. Samoživitelky s dítkem na "ženské" odívání, šaty, zpravidla zřejmě brzy rezignují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.