Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotlety u holky

Od: karolina* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, zítra mám jet na turnaj volejbalu se školou a musím mít culík, akorát mám hrozné kotlety. Holila jsem si to, akorát jsem si říkala, že si to prostě nemůžu holit do mé smrti. Je mi 15 let. Strašně mě to trápí a stydím se za to. Strašně ráda bych nosila takový ty culíky, drdoly atd…
Tak moc závidím holkám, které to nemají, či malinko…..
Cítím se kvůli tomu strašně nechutně. Nepomohli byste mi někdo?
Děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Karolinko, nevím, jestli budeš ochotná zamyslet se nad tím, co ti napíšu. Jestli ti to trošku půjde, udělej to a převsveč se v životě. *hej*Věc může být krásná. Třeba váza nebo číše. Má daný tvar, daný materiál, danou funkci. Ale člověk se souhrnem detailů, které ho dělají krásným, zajímavým, odpudivým, lhostejným. Člověk má nějaké tvary očí, nosu, úst, brady, vlasů, prsou, zadečku, bříška, nohou. A to celé je korunováno chováním, gesty, řečí, projevy emocí. Obrovská hromada toho, co člověka dělá osobností. Kdyby každá ta součast byla dokonalá, pak by se ho lidé báli, protože by to byla věc, robot. Rozumíš mi? Uědom si, z čeho všeho jsi "složena" ty. A ty se soustředíš na 2x 5 cm? Nebázni! Naprav si sebevědomí, které se ti soustředilo do bezvýznamných kotlet. Buď přátelská, milá, usměvavá, buď ráda na světě. LIdé tě budou mít rádi a rozhodně je nějaké kotlety nebudou vůbec, ale vůbec zajímat.

hodnocení

2x
Jednu z bejvalek to trápilo také. Měla chloupky hodně světlé, takže nepomohla ani laserová depilace. Určitě by to stálo za pokus.. jinak jsem ji to pomáhal řešit skrze voskové pásky. Sama si nebyla schopna to odtrhnout kvůli bolesti, tak jsem asistoval. Pokud se tedy bavíme opravdu o nadměrném ochlupení v oblasti "kotlet". Možná to nakonec vyřešila ještě jinak, ale to už nemám žádné info. Hlavu vzhůru, nejsi v tom sama.

kristin
hodnocení

1x
Kamarádko, já to měla taky. Respektive... asi nijak hrozné, ale na sobě ty nedokonalosti vidíš prostě jinak... Oholila jsem je. Myslela jsem si jak skvělej nápad to je. No, za pár dní ale když začaly dorůstat, sem si hned uvědomila jak vedle jsem šlápla. Vypadala jsem jak chlap kterýmu dorůstá vous.. A tak jsem to holila dal a dal. Nerada jsem nosila culiky, protože to bylo nejvíc vidět. Maskovala jsem jak to šlo. A pak jsem si jednou řekla že nebudu cumet co si myslí ostatní a ikdyz mi to bylo strasne nepříjemný a trvalo to skoro rok, vlasy mi dorostly a teď už mi chybí jen třeba 2cm a dám vlasy klasicky jako všechny ostatní do culiku. Je to voser a běh na dlouhou trať, ale nech vlásky být, dorostou a ty nebudeš muset řešit dorůstající strniste apod.. Věř mi, je to přesně rok co jsem si řekla dost, nebudu otrokem žiletky

liska5
hodnocení

0x

Tak to nech narůst, jako všechny vlasy na hlavě. Už to nehol, vydrž přes léto. Teď si dej nějakou čelenku. Já příliš zkrácené vlasy řeším tím tunýlkem. Říká se tomu nákrčník, pro mne čelenka. Na kolo i do práce. A nedostatky v účesu jsou zamaskovány a ještě mi to sluší. Mám různé druhy ve více barvách, aby to sedlo k dresu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]