Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vatikánský chléb

Od: jarin® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám takovou neobvyklou otázku. Dostal jsem Vatikánský chléb - těsto a kousek na ochutnání. A instrukce jsou takové, že se jako máte o to týden starat a potom to upečete. Ale Googlil jsem, našel jsem návod a nejsou mi stejně jasné dvě věci.

1) To těsto se nemusí dávat do lednice i když je tam mléko?

2) Když jsem obdarován a dostanu to těsto, tak jsem ve fázi kdy v pondělí mám přidat cukr a v úterý mléko atd. jak je v návodu, nebo už to stačí jen dodělat...přidat mouku, olej a další ingredience a dát rovnou péct?

kitchenette.cz/...

Díky za vysvětletní :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemám zkušenost a na pověry moc nevěřím...ale po přečtení některých komentářů zde, mě přešla chuť... *ee*

asi takový, jako ostatní řetězové dopisy jinak podle popisu to vypadá jako kvásek, nic proti němu, ale takhle předávaný mezi lidma - fujta fujta, před týdnem tu byla diskuse, kdo všechno si nemyje po hajzlíku ruce, to bych neriskovala ani kvůli Vatikánu

rodina.cz/...

doplněno 26.04.23 10:09:

@babkazov, nene, ten komentář není z téhle poradny, ten je zkopírovaný z odkazu, který jsem dala níž. Stačí odkaz rozkliknout a přečíst si :-D

Andy, tady jste četl bláznivé komentáře? Určitě ne. Zakládáme si na tom, že jsme solidní poradte.cz. Jestli nějaký kolemjdoucí hodil blábol, to poradna přežije a kolemjdoucí jde dále. Jako už tolik let. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]