Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takovou neobvyklou otázku. Dostal jsem Vatikánský chléb - těsto a kousek na ochutnání. A instrukce jsou takové, že se jako máte o to týden starat a potom to upečete. Ale Googlil jsem, našel jsem návod a nejsou mi stejně jasné dvě věci.
1) To těsto se nemusí dávat do lednice i když je tam mléko?
2) Když jsem obdarován a dostanu to těsto, tak jsem ve fázi kdy v pondělí mám přidat cukr a v úterý mléko atd. jak je v návodu, nebo už to stačí jen dodělat...přidat mouku, olej a další ingredience a dát rovnou péct?
Díky za vysvětletní :D
Nemám zkušenost a na pověry moc nevěřím...ale po přečtení některých komentářů zde, mě přešla chuť...
asi takový, jako ostatní řetězové dopisy jinak podle popisu to vypadá jako kvásek, nic proti němu, ale takhle předávaný mezi lidma - fujta fujta, před týdnem tu byla diskuse, kdo všechno si nemyje po hajzlíku ruce, to bych neriskovala ani kvůli Vatikánu
@babkazov, nene, ten komentář není z téhle poradny, ten je zkopírovaný z odkazu, který jsem dala níž. Stačí odkaz rozkliknout a přečíst si
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.