Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na to říct?

Od: jarna® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, je mi 16 let a začala jsem chodit do tanečních, na které jsem se moc těšila. Od přírody jsem hodně

drobná a menší (měřím 155 cm). Ve škole jsem potkala jednoho kluka z vedlejší třídy a zeptala jsem se ho,

jestli chodí taky do tanenčích. Odpověděl mi: Já tancuju s někým, kdo dělá velké kroky.

Moc jsem nevěděla co na to říct. Co byste mu na to řekli na mém místě?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Víš, on se těďka možná tluče do hlavy, proč raději napřed nenapočítal do deseti, aby z něj taková blbost nevylezla. ;)

hodnocení

4x

Mně ta odpověď na otázku, jestli chodí do tanečních, nedává smysl...

O těch velkých krocích jsem už četla xkrát, je to stále dokola... Co byste na to ře/...

Takto asi nevypad/...

Asi bych mu tedy řekla... "Něco originálnějšího bys tam neměl?"

hodnocení

3x

"Na to jsem se neptala, ale děkuji za odpověď"

;)

26.04.23 07:42
hodnocení

1x
fram

Babkazov:*palec2*

Odpověď radím: Usměv lehký a nic dále.

Protože: V 16-ti mluví hormony, za ty nikdo moc nemůže, protože je ještě neovládá.

liska5
hodnocení

0x

To máš teda těžký. Ty jsi vlastně nepřizpůsobivej...:-D

terk
hodnocení

0x
Neznam toho kluka, zda stoji za to s nim tancovat :). Ale mozna, ze je nesmely a kecl hloupost. Kroky se delaji takove, jake k tanci patri a aby se tanec stihl :).Velke dela jen netanecnik.
Spis bych nezavazne navodila hovor o tom, ze tanocat taky ucis, chces vyzkouset. A treba to pujde nebo ne...podle mne se boji, ze mu to nepujde. V tanci zalezi hlane na tom, jak vede muz. Ale souhra je dulezita take.

liska5
hodnocení

0x

To já si taky vybírám. Hlavně, aby to nebyl někdo tak dokonalej, jako Ty.

Tvrdší verze: ... ... ... ..., aby to nebyl buran, jako Ty.

Já myslím, že jí šlo o případného tanečního partnera a kluk se projevil, jako hodně netaktní.

hodnocení

0x

Odpověděla bych mu: Nemyslím tím, že bych tě chtěla hned za tanečníka, s takovým kolohnátem by mi to rozhodně nešlo. Ptala jsem se jen proto, jak se ti tam líbí. Mně moc. A tancují se mnou samí menší a velice příjemní kluci, takže se prima shodneme.

Jenže mám jednu pitomou vlastnost. Pokud mě někdo přepadne nevhodnou řečí, umím sice odpovědět, ale NE HNED. Třeba až druhý den. A to už není opravdu nic platné. *smich* Jaga.

ben®
hodnocení

0x
Dobry den, “Tak to jdi do p*dele, vejtaho!” Zdravim!

hodnocení

0x

Tak si dej bacha, abys při tom krokování nezakopnul, ty nádivo...

hodnocení

0x

Taky mohl odpovědět hůř. Takto to technicky odůvodnil, že je nesmysl tancovat velkej x prcek. Rovný s rovným je na tancování větší lehkost a pohoda.

inspa*
hodnocení

0x
Řekl bych mu, že u toho musí vypadat jako buran nebo čáp na lovu žabiček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]