Nejste přihlášen/a.
Asi jsem se úplně zbláznila... asi před rokem jsem četla jednu romantickou knihu. No a tam byl jako postava jeden kluk, kterej byl prostě dokonalej. Fyzicky i povahově. Až tak, že po přečtení knížky jsem byla špatná z toho, že takovýho sama nemám...
No a od té doby mám problém. Když jdu s klukem na rande, hned ho podvědomě srovnávám s tou knižní postavou. Jasný, vím že je to blbost, že knižní postava neexistuje. Ale prostě se to děje samo. Docela mi to ničí romantický život, protože myslím, že nikdo reálný nikdy nedosáhne všech kvalit té postavy z knížky...
Zažil jste to někdo taky? Dá se s tím něco dělat?
Myslím, že nikdo z nás není pan dokonalý či slečna dokonalá. Každý máme nějaké chyby. A až se opravdu zamiluješ, třeba ty jeho chyby nebudeš tolik vidět. Budeš na něm vidět spíš to pěkné.
Pokud chceš pana dokonalého, opravdu si myslíš, že i Ty jsi slečna dokonalá? Myslím, že i Ty máš své chyby a problémy, stejně, jako každý z nás. Proto si laskavě připusť, že dokonalý partner prostě neexistuje. Každý z nás je jiný, každý má někjaké chyby a teprve časem a společným soužitím se ti dva formují tak, aby tvořili bezproblémový a ladící pár.
Četba je prima věc, ale vybírej si takovou literaturu, kde nebudou vystupovat dokonalí muži. A kterou nebudeš tolik prožívat. Co třeba Lovci mamutů? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.