Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s kolagenem? Mam spatnou plet, akne, jizvicky a skvrny po akne, je sucha a cela se drolim.. uz jsem za poslednich let vyzkousela tolik produktu a veci, ze si proste myslim, ze mi nepomuze uz nic… az ted mi kosmeticka poradila kolagen.. ale nechci zase za neco vyhazovat penize, co nebude zabirat. Dekuji za vase zkusenosti
Kolagen na pleť pomáhá a nejen na ni. I vlasy a nehty zlepší a ani na klouby není k zahození. Od nějakých 35 by ho měl užívat každý. Užívá se s vit.C. Hodně žen dělá u aknózní pleti tu chybu, že se ji snaží odmastit a tím ji dráždí. Aknózní pleť potřebuje zklidnit a hydratovat. Žádné omytí vodou ráno a na to krém, to je chyba. Na pleť patří hydratační pleťová voda, pak oční krém, sérum, pleťový krém, krém s UV filtrem.To je základní vrstvení kosmetiky. Nedám dopustit na Ryor. Pokud jste ještě nezkusila, funguje do 14 dnů a neudělá vítr v peněžence.
deny*
Dobry den, Dekuji za odpoved. Vy prosim nejaky konkretni kolagen pouzivate? Zda byste nejaky doporucila prosim Koukala jsem na neco v lekarne. Ale je x druhu. Tak nevim, zda je v tom potom nejaky velky rozdil. Osobne bych asi radsi preferovala ve forme prasku a rozpustit v piti. Ja pouzivam kosmetiku od larocheposay a ta me v podstate “zachranila” od toho nejhorsiho akne, co jsem mela. Pocitila jsem obrovske zlepseni od te doby, co pouzivam, ale i tak mam obcas horsi obdobi zkousela jsem i chemicky peeling, laser… ted nove pouzivam retinol, a i ten pomaha, ale dost plet vysusuje. Mozna ze je na rade kosmetiku zmenit, ale hodne se bojim.. ze se to zase zhorsi
Špatná pleť je odrazem vnitřního prostředí v těle, nevhodného stravování, stresu. Střevo potřebuje hodně zeleniny, cereálie, ořechy, ovoce, panenské oleje... Omezte cukr, bílou mouku a vynechte průmyslově vyráběné potraviny, sladké tyčinky, čokoládky, ostrá jídla, laciné uzeniny, paštiky, barevné limonády, crossanty, plísňové a tavené sýry, majonézové trvanlivé výrobky, smažené... Prý často vadí i kuřecí maso. Kolagen asi moc nepomůže, když nezměníte životní styl, jídelníček.
liska5
Lidé s akné mívají zpravidla nedostatek Fe - železa. Někdy je příčinou výhradně mléčná strava. Tabletky ne, ty často naruší trávení. Nejlépe a bez vedlejších účinků se vstřebává železo z melasy. Kupte ve zdravé výživě. je to takový pendrekový sirup, lžíci denně. V melase je i protizánětlivý zinek. Taky dobré je mleté lněné semínko, takový fialový sáček s nápisem OMEGA, též lžíci denně. Lze do bílého jogurtu, s vločkama ap.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.