Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolagen na plet

Od: deny* odpovědí: 6 změna:
Ahoj holky, mate nekdo zkusenost s kolagenem? Mam spatnou plet, akne, jizvicky a skvrny po akne, je sucha a cela se drolim.. uz jsem za poslednich let vyzkousela tolik produktu a veci, ze si proste myslim, ze mi nepomuze uz nic… az ted mi kosmeticka poradila kolagen.. ale nechci zase za neco vyhazovat penize, co nebude zabirat.
Dekuji za vase zkusenosti

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Kolagen na pleť pomáhá a nejen na ni. I vlasy a nehty zlepší a ani na klouby není k zahození. Od nějakých 35 by ho měl užívat každý. Užívá se s vit.C. Hodně žen dělá u aknózní pleti tu chybu, že se ji snaží odmastit a tím ji dráždí. Aknózní pleť potřebuje zklidnit a hydratovat. Žádné omytí vodou ráno a na to krém, to je chyba. Na pleť patří hydratační pleťová voda, pak oční krém, sérum, pleťový krém, krém s UV filtrem.To je základní vrstvení kosmetiky. Nedám dopustit na Ryor. Pokud jste ještě nezkusila, funguje do 14 dnů a neudělá vítr v peněžence.
deny*
hodnocení

Dobry den,
Dekuji za odpoved. Vy prosim nejaky konkretni kolagen pouzivate? Zda byste nejaky doporucila prosim:) Koukala jsem na neco v lekarne. Ale je x druhu. Tak nevim, zda je v tom potom nejaky velky rozdil. Osobne bych asi radsi preferovala ve forme prasku a rozpustit v piti.
Ja pouzivam kosmetiku od larocheposay a ta me v podstate “zachranila” od toho nejhorsiho akne, co jsem mela. Pocitila jsem obrovske zlepseni od te doby, co pouzivam, ale i tak mam obcas horsi obdobi:( zkousela jsem i chemicky peeling, laser… ted nove pouzivam retinol, a i ten pomaha, ale dost plet vysusuje. Mozna ze je na rade kosmetiku zmenit, ale hodne se bojim.. ze se to zase zhorsi

Ja používám tento a pomaha. Jsem spokojena.

Kolagen na plet
pb®
Užívám hlavně na klouby, pleť a vlasy jsou příjemný bonus, ale nebolí.
Kolagen na plet #2

liska5
hodnocení

0x

Špatná pleť je odrazem vnitřního prostředí v těle, nevhodného stravování, stresu. Střevo potřebuje hodně zeleniny, cereálie, ořechy, ovoce, panenské oleje... Omezte cukr, bílou mouku a vynechte průmyslově vyráběné potraviny, sladké tyčinky, čokoládky, ostrá jídla, laciné uzeniny, paštiky, barevné limonády, crossanty, plísňové a tavené sýry, majonézové trvanlivé výrobky, smažené... Prý často vadí i kuřecí maso. Kolagen asi moc nepomůže, když nezměníte životní styl, jídelníček.

liska5

Lidé s akné mívají zpravidla nedostatek Fe - železa. Někdy je příčinou výhradně mléčná strava. Tabletky ne, ty často naruší trávení. Nejlépe a bez vedlejších účinků se vstřebává železo z melasy. Kupte ve zdravé výživě. je to takový pendrekový sirup, lžíci denně. V melase je i protizánětlivý zinek. Taky dobré je mleté lněné semínko, takový fialový sáček s nápisem OMEGA, též lžíci denně. Lze do bílého jogurtu, s vločkama ap.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]